Produkten har blivit tillagd i varukorgen
Tunn och vacker vitguldskedja 18K Guldkedjor i vitguld med olika berlocker Vitguldskedjor Fin kedja i Vitguld 18K Reglerbar rundankarkedja i vitguld Guldkedjor 18K Vitguld

Guldkedjor 18K Vitguld

4 050 kr
Välj kedjemodell och längd!
Handgjort - tillverkas efter beställning
Finns ej i lagret
.
Finns ej i lagret

Produktbeskrivning

Här hittar du våra vitguldskedjor.
Det är i dagsläget tre modeller, och den första är Spetsslipad ankarkedja som är en nätt och vackert glittrande halskedja i 18K vitguld som blänker fint tack vare slipningen. Sedan har vi den klassiska släta (platta) och lite tätare pansarkedjan som inte gör mycket väsen av sig utan ligger mjukt och fint mot halsen och låter vald berlock få all uppmärksamhet. Och slutligen har vi en tunn och nätt rundankarkedja som är praktiskt reglerbar i två längder 42 och 45cm. 

Alla kedjorna passar bra till våra små vitguldsberlocker i sortimentet. Rundankarkedjan (den reglerbara) är den tunnaste så om du vill bära många små guldberlocker eller större och tyngre guldberlocker på din kedja ska du inte välja den. Men den passar perfekt till t.ex. Miini, Sweetheart och liten Guldklimp!

Spetsslipad ankarkedja:
1,20 x 1,20 mm tjock

Pansarkedja:
1,1 x 0,55 mm tjock
1,25 x 0,60 mm tjock

Reglerbar rundankarkedja:
1,0 x 1,0 mm tjock

Material:
Vitguld 18K

Längd:
Se rullistan ovan och gör ditt val där! 
Önskar du ha annan längd eller modell än det som erbjuds - kontakta oss på info@familjesmycken.se eller 08-55110871 så ska vi se om det går att ordna.

Tjocklek:
Se respektive kedja!

Beställningsvara. 

Övrigt:
Vill du se en särskild kedja i kombination med en viss berlock. Fråga oss på Instagram eller FB så kan vi fota och skicka en bild till dig (om vi har kedjan inne).Recensioner


Smycken
Information
Få hjälp