Produkten har blivit tillagd i varukorgen
Namnhalsband i plexi och silver Basic Elements coolast av namnsmycken Basic Plexi - cirkel

Basic Plexi - cirkel

860 kr
Färg på plexi
Gravyr
Gravyrfärg
Kedja

Var vänlig ange följande:
Handgjort - tillverkas efter beställning
Finns ej i lagret
.
Finns ej i lagret

Produktbeskrivning

Ett modernt namnsmycke i plexiglas med färgad gravyr, där silverkedjan löper genom centrum av formen. Geometrins grundform i sin vackra enkelhet är utgångspunkten till våra namnsmycken i produktfamiljen Basic Elements. Plexiglas är ett reptåligt och mycket lätt material som håller sig fint väldigt länge. På grund av sin lätthet vänder sig smycken i plexiglas ofta, vilket är en fin effekt om man väljer att ha gravyr på båda sidorna av berlocken.

Gravyr:
I priset ingår gravyr på en sida av berlocken, namn, datum eller annan kortare text.

OBS!
Vi graverar namnen så som du skriver dem, med gemener, versaler, med stor begynnelsebokstav eller inte. 

Tillval:
Då berlocken inte har en given fram- eller baksida, är det fint att ha gravyr på båda sidorna. Ange i rutan för gravyrinformation om du vill ha samma gravyr på båda sidor eller om det ska graveras något annat på andra sidan (t.ex. datum)

På de transparenta berlockerna graverar vi enbart på en sida.

Placering av gravyr:
Namnen graveras i en båge längs med ytterkanten. Vid två namn graveras de mittemot varandra (se bilder). Max fyra namn per sida. Tips, vill du gravera fyra längre namn eller fler namn än så - dela upp namnen på de två sidorna för att få mer utrymme.

Färg i gravyr:
Vi fyller i gravyren med valfri färg; vitt, svart eller rött. Gravyren färgar inte av sig. Det går inte att blanda olika färger på samma berlock. Man bör inte utsätta smycket för stora värmeväxlingar (tex bastubad, heta duschar o dyl) för då kan färgen i gravyren släppa och så småningom lossna.

Storlek:
24 mm

Material:
Plexiglas och 925 silver


Form och tillverkning av smycken: Schmidt & TimóteoRecensioner
Är väldigt nöjd både med smycket, jättefint, och med den snabba o proffsiga leveransen. Har handlat hos er tidigare o har alltid fått fantastiskt bra service
Rekommenderade tillbehör till denna produkt


Smycken
Information
Få hjälp