Produkten har blivit tillagd i varukorgen
Basic elements silver - ett snyggt namnsmycke för män Basic elements är ett stilrent namnsmycke i silver. Basic silver ett av våra snygga namshalsband för män Basic Elements cirkel - silver

Basic Elements cirkel - silver

1 950 kr
Välj gravyrmängd!
Välj kedjelängd!
Välj oxidering här!

Var vänlig ange följande:
Handgjort - tillverkas efter beställning
Finns ej i lagret
.
Finns ej i lagret

Produktbeskrivning

Basic Elements cirkel är ett stilrent namnsmycke i silver med en lagom stor rund bricka med ett centrumhål som kulkedjan löper igenom. Geometrins renhet i form är utgångspunkten till våra smycken i produktserien Basic Elements.

Gravyr:
Det ingår gravyr av upp till 25 tecken på en sida av brickan. (Vi minskar texten för att få plats om det behövs). Det går också att köpa till gravyr, max 25 tecken, på andra sidan också. Gör ditt val i rullistan ovan!

Tillval:
Då berlocken inte har en given fram- eller baksida eftersom den vänder sig på kedjan, är det fint att ha gravyr på båda sidorna. 

OBS! Vi graverar namnen så som de anges i gravyrtextrutan. (Erik/erik/ERIK) Var noggrann med att kontrollera stavningar i din orderbekräftelse!

Placering av gravyr:
Namnen graveras längs med ytterkanten på detta smycke. Vid gravyr av två namn graveras de mittemot varandra, om du inte anger annat önskemål. Vill du kunna fylla på med fler namn i framtiden - be oss gravera de första namnen direkt efter varandra!

Oxiderad/svart gravyr:
Om du vill ha gravyren mörk så väljer du mörkoxiderad gravyr i rullistan. 

Storlek:
24mm i diameter och 1,2mm tjock

Kedja:
På denna sida kan du välja till kulkedja 2mm eller pansarkedja 1,7mm i olika längder. Om du önskar annan längd eller modell på kedja köper du denna produkt utan kedja och köper sedan kedja separat. Du ser våra olika modeller på produktsidan för Silverkedjor.

Material:
925 silver


Design och tillverkning: Schmidt & TimóteoMedelbetyg 5/5 baserat på 3 st röster.
Ett fantastiskt fint och personligt hantverk, är jättenöjd, snabb leverans.
Rekommenderade tillbehör till denna produkt


Smycken
Information
Få hjälp