Produkten har blivit tillagd i varukorgen
Maskingravyr på baksidan av Miini 18k Datum på baksidan av Miini 18K vitguld Namn på baksidan av Miini Datumgravyr på baksidan av Miini vitguld Baksidesgravyr på Miini berlock - pyttelitet men sött!

Extra gravyr - Miini mfl.

300 kr
Välj vilken typ av gravyr och på vilket smycke!

Var vänlig ange följande:
Handgjort - tillverkas efter beställning
Finns ej i lagret
.
Finns ej i lagret

Produktbeskrivning

Här kan du välja till extra gravyr av datum/bokstav/namn/ord på berlocken Miini eller annat smycke, där det inte finns som val på smyckets produktida, eller om du glömde lägga till det i din order så kan du köpa det här i efterhand. 

I rullistan väljer du vilken gravyr du vill ha. 
Det kan t.ex. vara gravyr av en bokstav eller kort namn (max 6 tecken), ett datum på baksidan av berlocken Miini, eller gravyr av mycket text på baksidan ett större smycke. Känner du dig osäker - hör av dig till oss 08-55110871 eller till info@familjesmycken.se! Vi hjälper dig gärna!

OBS! Extra gravyr kan inte köpas för gamla smycken som skickas in för kompletterande gravyr utan gäller endast vid nytillverkning. 
Är du intresserad av att få ny gravyr på ett gammalt familjesmycke (som du köpt hos oss) så finns produkterna Ny gravyr för Family tagMy Love, Basic elements, och Sign där vi erbjuder kompletteringsgravyr. Hör av dig om du saknar/inte hittar någon produkt!

Storlek:
Vi anpassar den extra gravyren så att det får plats, hör av dig till oss om du är osäker på om det får plats.


Design och tillverkning: Schmidt & TimóteoMedelbetyg 5/5 baserat på 44 st röster.
Superfin gravyr. Mycket nöjd med det fina resultatet!
Se fler recensioner...
Rekommenderade tillbehör till denna produkt


Smycken
Information
Få hjälp