Produkten har blivit tillagd i varukorgen
Namnhalsband i äkta guld Guldberlock med bokstav Bokstavsberlocker i 18k guld Coin i 18K guld med bokstav Bokstavsberlock i äkta guld 18K Guldbricka med bokstav Miini 18K handgjort och välgjort Guldberlock med stämplad diamant Guldhalsband med initialer - finaste presenten! Fin doppresent -Miini i 18k guld med stjärna Guldberlock med stjärna Bokstavsberlocker i guld Bokstavssmycke i 18K guld Liten guldbricka med bokstav Miini på halsen

Miini-berlock 18K guld

2 080 kr
Välj bokstav eller symbol!
Välj till kedja eller ingen kedja!

Var vänlig ange följande:
Handgjort - tillverkas efter beställning
Finns ej i lagret
.
Finns ej i lagret

Produktbeskrivning

Miini berlock 18K är en handgjord minimalistisk skönhet och en av våra mest populära namnsmycken. Miini stavar vi med två i:n för att betona att den är riktigt liten.
Detta är en bokstavsberlock där du väljer första bokstaven på ditt namn, din partners namn eller barnets namn. Miini är en pytteliten rund guldbricka i äkta 18K guld rakt igenom. Det är alltså ingen förgyllning som slits bort med tiden utan den är äkta guld rakt igenom och håller livet ut. 
Du kan välja symbol eller bokstav på smycket. Symbolerna vi har är: hjärta, stjärna, diamant, lyckoklöver, kvinnosymbol, hashtag, tass och hästsko. 

Kedja:
Kedja ingår ej, men ovan kan du välja att lägga till en 42cm eller 45 cm pansarkedja i 18K guld med tjocklek 0.55 x 0.90mm. Det är en väldigt tunn och fin länk som ligger fint på halsen och som passar perfekt till Miini!
Andra längder och kedjemodeller kan köpas separat. Guldkedjor hittar du här!

Gravyr:
Välj mellan olika symboler och bokstäver i rulllistan ovan!
Det går bra att köpa till ett maskingraverat datum eller namn på max 6 tecken på baksidan. Det köper du här! Eller så söker du på produkten Extra gravyr. Där väljer du gravyralternativet "På baksidan av Miini".

Storlek: 
OBS! Berlocken är mycket liten! Brickan är endast 7,5 mm i diameter och 0,8 mm tjock. 

Material:
18K guld 

Vikt:
ca. 0,5g

 


Design och tillverkning: Schmidt & TimóteoMedelbetyg 5/5 baserat på 74 st röster.
Köpte det här som present till min fru med vår dotters första bokstav. Hon älskar det.
Älskade det lilla hänget med tassen , kom nästan exakt 3 månader efter Tilli( min lilla tös ) gått bort ,
Jag är mycket nöjd med mitt köp av mini-berlock med bokstaven A. Litet och nätt. Kan tänka mig att beställa ett till om tillfället ges.
Bokstäver! Jättenöjd, än om jag inte förstod att de var så små! Jag kommer att beställa fler! :)
Jag är jättenöjd med min Miini-Berlock i 18K, ska beställa fler att ha i min kedja tillsammans med min sweatheart berlock!!! Väldigt fina tillsammans!!!
Se fler recensioner...
Rekommenderade tillbehör till denna produkt


Smycken
Information
Få hjälp