Produkten har blivit tillagd i varukorgen
Trådhjärta - ett unikt guldhjärta i 18k vitguld som är handtillverkat i STockholm Trådhjärta - Ett litet guldhjärta i vitguld som tillverkas på beställning. Handgjort i Midsommarkransen, Stockholm Ett nätt Guldhjärta i 18k vitguld på tunn guldkedja - Vackert som studentpresent! Trådhjärta - Hjärtan i 18k rödguld och vitguld. Alla blir unika då de görs för hand efter beställning. Ca 6mm höga. Trådhjärta runt halsen - varje hjärta är unikt handgjort! Trådhjärta i guld tillverkas för hand efter beställning i vår verkstad i Midsommarkransen, Stockholm. Trådhjärta i vitguld är ett nätt och vackert guldhjärta att bära jämt! Vackert att bära fölera Trådhjärtan i guld! Ett hjärta för varje barn eller barnbarn.

Trådhjärta 18K vitguld

2 490 kr
Välj till en kedja här!
Handgjort - tillverkas efter beställning
Finns ej i lagret
.
Finns ej i lagret

Produktbeskrivning

Trådhjärta 18K vitguld är ett guldhjärta format för hand av vitguldstråd.
Detta lilla guldhjärta är vacker solo på en kedja. Delikat i sin enkelhet!
Men Trådhjärta passar också utmärkt bredvid de flesta av våra andra berlocker som t.ex. Miini, Guldklimp/Silverklimp, Min bokstav och Mitt namn. 
Kontakta oss på Insta DM om du vill se den i kombination med någon specifik berlock, så kan vi visa. 

Storlek:
Alla hjärtan är lite olika, eftersom de görs för hand) men de är ca 6-8 mm höga (själva hjärtat). Ringen är fastlödd i hjärtat så det hänger åt samma håll hela tiden, lite på sniskan. Tråden hjärtat tillverkas av är 1mm tjock. 

Material:
18K vitguld.

Övrigt:
Det går tyvärr inte att gravera på dessa små hjärtan. Vill du ha gravyr - välj  istället smycket Sign-hjärta. Vill du ENDAST ha hjärtat, utan ring, för att trä rakt på en kedja, så går det bra, säg till om det i så fall i meddelanderutan när du avslutar ditt köp. Likaså om du vill att upphängningsringen ska sitta löst istället för fastlött, så hjärtat kan röra sig fritt och rotera.

På ena modellbilden syns Trådhjärta i silver på en 40cm pansarkedja. Fint också att ha Trådhjärta vitguld på silverkedja.


Design och tillverkning: Schmidt & TimóteoRekommenderade tillbehör till denna produkt


Smycken
Information
Få hjälp