Produkten har blivit tillagd i varukorgen
Min lycka Min lycka-silverberlock med namngravyr på baksidan Namngravyr på berlockens baksida Familjebandberlocker med gravyr på baksidan

Min Lycka

790 kr
Välj gravyrmängd!
Välj typsnitt!

Var vänlig ange följande:
Handgjort - tillverkas efter beställning
Finns ej i lagret
.
Finns ej i lagret

Produktbeskrivning

Min Lycka är en berlock i silver som är vacker och lätt att kombinera med både pärlor och guld för ett mer personligt mammasmycke. Fin som den är och det finns plats för personlig gravyr på fram- och baksida. Till exempel ett namn på framsidan och ett datum på baksidan. Med gravyr på berlocken får du ett fint namnsmycke.

Gravyr: 
Du kan välja till gravyr av namn/ord/datum på fram eller baksidan eller både och. Gör ditt val i rullgardinen ovan! På framsidan graveras namnet i båge och på baksidan i rak linje. Det får plats två rader på baksidan  t.ex. namn och datum: ANTON 170908.
(Skrivstil går ej att gravera på framsidan av berlocken.)

Tillval:
Det passar bra att välja en karbinhake i silver som fäste istället för silverring. Då kan berlocken sättas på ett befintligt berlockarmband, eller skapa nivåskillnad mellan olika berlocker på ett halsband. Karbinhake köps separat under rubriken Kedjor i vänstermenyn.

Storlek:
Diameter 12 mm

Material:
925 silver

Tips:
Köp till en silverkedja här!


Design och tillverkning av smycken: Schmidt & TimóteoMedelbetyg 5/5 baserat på 3 st röster.
Min beställning blev precis som förväntat, är jättenöjd. Fint förpackad med snabb och personlig leverans. Rekommenderas varmt.


Smycken
Information
Få hjälp