Produkten har blivit tillagd i varukorgen
Namnhalsband återbruk Unikt namnhalsband i återvunnet silver Familjesmycken i silver Memories silver Personligt smycke av återvunnet silver Unika namnhalsband av återvunnet silver

Memories - silver

2 650 kr
Storlek
Oxiderad kedja eller inte?
Välj gravyr här!

Var vänlig ange följande:
Handgjort - tillverkas efter beställning
Finns ej i lagret
.
Finns ej i lagret

Produktbeskrivning

Populära guldsmycket Memories, har nu fått en tvillingsyster: Memories - silver. För visst kan vi göra detta härliga halsband även i silver!
Här behöver du som kund inte krångla med att skicka in eget silver, utan vi gör smycket från scratch av silverskrot som blir över när vi tillverkar våra andra smycken. Hållbart och bra eftersom detta garanterar ett fint material att arbeta med, och ger fint resultat, samtidigt som spillet tas tillvara och inte behöver skickas till affinering.

Gör din Memories till ett personligt smycke genom att välja gravyr som betyder något viktigt för dig. Det kan vara betydelsefulla ord, namet på din käresta eller namnen på dina barn. Eller varför inte gravera det vackra ordet memories som rymmer precis det personliga minnet som du vill ladda ditt smycke med. Vi graverar på den mjukt konkava sidan av smycket.

Smycket Memories karakteriseras av en mjuk organisk form med snyggt oregelbundna och ibland lite råa kanter. Formen uppstår i processen när vi smälter och smider silvret. 

Gravyr:
Väl rätt storlek på smycket ovan för att passa den gravyrmängd du vill ha! Välj också om du vill ha gravyr och kedja mörkoxiderad eller i silver. För att minska risken för missförstånd vad gravyren angår skriv namnet/namnen/texten som ska graveras exakt så som du vill få det graverat när du fyller i gravyrtextrutan. Alltså med stora eller små bokstäver. Vi gör som du skriver. Du kan förtydliga i meddelanderutan i kassan om du tror att det behövs.

Storlek på berlock:
Välj mellan storlekarna - Liten, Mellan eller Stor. 

Då varje Memories-smycke görs för hand blir inget smycke det andra likt. Om du har speciella önskemål på storlek eller form, t.ex. så stor som möjligt, eller så oval som möjligt, råa kanter eller mjuka kanter - skriv det i meddelanderutan när du avslutar ditt köp! Det går inte att styra helt, men vi kan försöka tillmötesgå din önskan.

Kedja: 
I priset ingår en pansarkedja i silver. Du kan välja mellan 45 och 50 cm. Välj också om den ska vara oxiderad eller inte! Är du intresserad av någon annan kedja istället, skriv det i meddelanderutan så kontaktar vi dig och talar om vad vi kan erbjuda. 

Material: 
Återvinning av spillbitar i 925 silver från vår ateljé. Detta är ett miljövänligt smycke eftersom vi tar tillvara på silver på plats istället för att skicka iväg det för affinering.


Form och tillverkning av smycken: Schmidt & TimóteoMedelbetyg 5/5 baserat på 3 st röster.
Så fint, mycket bättre än jag förväntat mig!
Är otroligt nöjd! Super fint och man känner verkligen att det är bra kvalite, att det den är gjord med mycket kunskap och kärlek!


Smycken
Information
Få hjälp