Produkten har blivit tillagd i varukorgen
Namnarmband i silver. Snabb leverans! Namnarmband med två namn i äkta silver Mitt Namn-armband Personligt och handgjort Armband med personlig gravyr - silver Namnarmband i silver - med snabb leverans!

Mitt Namn - armband

1 050 kr
Välj gravyrmängd!
Välj längd på armband!

Var vänlig ange följande:
Handgjort - tillverkas efter beställning
Finns ej i lagret
.
Finns ej i lagret

Produktbeskrivning

Mitt Namn - armband är ett litet nätt silverarmband där gravyren av det namn du väljer blir själva dekoren på ditt personliga armband. Det går naturligtvis bra att välja ett ord eller en bokstav istället om du föredrar det. Inga brickor ligger färdiga utan vi gör dem efter beställning. Har du några specifika önskemål på personlig gravyr - skriv det i så fall i meddelandrutan (i kassan) så ska vi försöka fixa det åt dig.

Gravyr:
Du kan få gravyr av ett eller två namn på brickan. Vill du ha två rader, t.ex namn och datum så går det också bra. Max 8 tecken /rad. Se även armbanden: Min stjärna, Min Lycka och Mitt hjärta som är i samma stil fast med olika symboler på silverbrickan.

Tips:
Eftersom armbandet vänder på sig vid användande är det fint att ha gravyr på båda sidorna.

Material:
925 silver

Storlek på silverbricka:
12 mm i diameter och 1,2 mm i tjocklek

Längd på armband: Välj din längd i rullistan ovan! Sista biten på armbandet består av större länkar och därför kan du knäppa armbandet lite kortare om du vill!

Vill du ha annan längd än det som erbjuds i rullistan ovan, välj "Annan längd" och skriv det du vill ha i meddelanderutan (i kassan) så fixar vi det åt dig!


Design och tillverkning: Schmidt & TimóteoMedelbetyg 5/5 baserat på 7 st röster.
Köpte detta armband till min mamma i födelsedagspresent. Graverade med hennes barnbarns namn. Jättenöjd med resultatet armbandet känns lyxigt, är nätt och fint med väldigt fin gravyr. Rekommenderas starkt!
Gav detta smycke med våra barns namn till min fru i 40-årspresent. Jättefint och mycket uppskattat!
Detta är nog tredje gången jag beställer detta armband och jag har varit lika nöjd varje gång. Dels med armbandet som är superfint. Men också med den goda servicen från Camilla och Klara. Jag är en supernöjd kund kort och gott!!
Superfint!
Har beställt av er några gånger och jag har varit supernöjd varje gång. Alltid snabba leveranser. Tack!
Vi är fem tjejer som ska bära ett likadant armband, vi är jättenöjda! Det är dock bara en som har fått det, vi kommer att beställa 4 till :)


Smycken
Information
Få hjälp