Produkten har blivit tillagd i varukorgen
Berlockarmband i silver Precious Familjesmycken Berlockarmband Precious. Tillverkas för hand efter beställning. Välj till berlocker efter önskemål! Precious Vackert armband med silverberlocker

Precious

890 kr
Handgjort - tillverkas efter beställning
Finns ej i lagret
.
Finns ej i lagret

Produktbeskrivning

Precious är ett klassiskt armband med ovala länkar i silver som är vackert i all sin enkelhet. Alla våra berlocker passar till detta armband. Kombinera de fina berlockerna i silver, guld och sötvattenspärlor för att skapa ditt alldeles egna personliga namnsmycke. Med gravyr på våra silver- eller guldberlocker får du ett riktigt personligt namnsmycke. Vårt sortiment av berlocker hittar du här!

OBS!
Tänk på att berlocker "med ring" monteras av oss och är inte flyttbara. Välj karbinhake om du vill kunna flytta berlockerna på smycket! Droppformad karbinhake i silver som passar till armbandet hittar här eller under rubriken Kedjor.

Längd:
Armbandet är 19 cm långt men du kan knäppa det kortare i länken. Önskar du ett kortare eller längre armband skriv det då i meddelanderutan när du avslutar ditt köp, så fixar vi det!

Material:
925 silver

Tjocklek på kedja:
5 mm
 


Design och tillverkning: Schmidt & TimóteoMedelbetyg 5/5 baserat på 2 st röster.
Motsvarade verkligen mina förväntningar. Snyggt både med och utan berlocker
Rekommenderade tillbehör till denna produkt


Smycken
Information
Få hjälp