Produkten har blivit tillagd i varukorgen
Namnarmband-sign silverhjärta Sign silver - armband med namn i silver Silverhjärta med namn - namnarmband Sign silver namnarmband med snabb leverans Sign silver - armband med namn i silver Sign silver produktion Sign silver produktion personliga namnsmycken

Sign armband - hjärta

1 290 kr
Välj gravyrmängd!
Välj längd!

Var vänlig ange följande:
Handgjort - tillverkas efter beställning
Finns ej i lagret
.
Finns ej i lagret

Produktbeskrivning

Sign armband - är ett namnarmband i silver med plats för gravyr av namn, datum eller ett budskap på ett handgjort hjärta. Detta silverhjärta formas för hand av silvertråd och varierar därför något i storlek, sedan hamras det för den fina ytans skull. Varje armband blir helt unikt. Namngravyren stämplas för hand för att få det livfulla uttrycket. 

Gravyr: 
Välj gravyrmämgd i rullistan ovan! Du kan gravera namn, datum eller ett budskap/motto. Räkna antal tecken din gravyr innehåller och välj det spann som stämmer!
OBS! Gravyren kan delas upp på de två hjärthalvorna men hjärtat kan ej graveras på motsatt sida.
Vill du få plats med mer än 30 tecken, kontakta oss på info@familjesmycken.se med info om hur mycket gravyr du vill ha, så återkommer vi med svar om det är möjligt eller inte.

Material: 
925 silver

Storlek: 
Alla silverhjärtan görs en och en för hand, så storlekarna varierar. Brukar vara mellan 20-35mm. Vi utgår alltid från 1,5 mm´s tråd. Vi brukar välja mindre hjärtan när det bara ska stämplas ett namn och större hjärtan när det ska rymmas flera namn.
Du kan ange storleksönskemål i meddelanderutan (när du avslutar ditt köp), så ska vi försöka tillmötesgå det om det går. Där kan du också ange hur du vill att vi delar upp namnen om du har tex 3 namn - vilka två ska stå tillsammans?

Längd: 
Välj din längd i rullistan ovan! Sista biten, ca 1 cm, av armbandet består av större länkar och därför kan du knäppa armbandet lite kortare om du vill!

Vill du ha annan längd än det som finns att välja på i listan - skriv det i meddelanderutan (i kassan) - så fixar vi det!


Design och tillverkning: Schmidt & TimóteoMedelbetyg 5/5 baserat på 36 st röster.
Jag beställde ett Signarmband med två hjärtan och det blev ett jättevackert smycke. Även ifall bokstäverna är väldigt små så finns de där och "på håll" blir det ett fint mönster. Symboliken till en mamma, mormor/farmor och fru Två hjärtan - det är barnen Däri finns också "de små" så den sammanhållande kedjan... och det, det är ni två"
Jag är väldigt nöjd med mitt armband och får många fina komplimanger för det.
Alla smyckena vart mycket uppskattade av de som fick dom . Kan varmt rekommendera ett köp hos Familjesmycken
Så fina armband, döttrarna är supernöjda och bär dem hela tiden.
Super fint ! Har det på mig varje dag .
Se fler recensioner...
Rekommenderade tillbehör till denna produkt


Smycken
Information
Få hjälp