Produkten har blivit tillagd i varukorgen
Sign-hjärta i silver handgjord och unik Sign-hjärta i silver handgjord och unik Handgjorda sign-hjärtan med namn Sign-hjärta på halsband

Sign-hjärta

1 050 kr
Välj gravyrmängd!
Köp till en kedja här!

Var vänlig ange följande:
Handgjort - tillverkas efter beställning
Finns ej i lagret
.
Finns ej i lagret

Produktbeskrivning

Sign-hjärta är ett charmigt handgjort silverhjärta med karaktär. Ett unikt hjärta till dig som gillar personliga namnsmycken och namnhalsband!
Alla hjärtan görs för hand av silvertråd och alla blir lite olika vilket gör att du får ett helt unikt namnsmycke! Namnen eller texten du väljer stämplas för hand och sedan slipas hjärtat varsamt för att behålla spår av hantverket även i slutfinishen.

Vill du köpa till en halskedja så finns alla våra silverkedjor här! 
På sista produktbilden ovan syns en pansarkedja.

Gravyr: 
OBS! Texten är liten - den stämplas med 1mm höga bokstäver. Personlig gravyr upp till 10 tecken ingår i grundpriset, men du kan välja gravyr 11-20 eller 21-30 tecken i rullistan om du vill få plats med mer text. Det går bara att få gravyr på ena sidan av hjärtat (eftersom det inte går att stämpla på motsatt sida där vi redan stämplat)

Räcker inte 30 tecken - maila oss, info@familjesmycken.se, med info om hur mycket gravyr du vill ha, så återkommer vi med pris på det.

Material:
925 silver

Storlek: 
Vi utgår från 1,5mm tjock tråd och hjärtat blir ca. 15-25mm stort. Alla blir lite olika. Om du föredrar ett mindre eller ett större hjärta, skriv det i meddelanderutan (i kassan) så försöker vi tillmötesgå det i möjligaste mån.

Info: 
Eftersom hjärtat inte har en pålödd uphängningsögla så kan den rotera fritt om den hänger på en halskedja, så hjärtat hänger inte "rättvänt" hela tiden.


Design och tillverkning: Tivoli design Stockholm

 Medelbetyg 5/5 baserat på 39 st röster.
Så himla fina och personliga smycken som man verkligen blir glad av att få i present.
Se fler recensioner...
Rekommenderade tillbehör till denna produkt


Smycken
Information
Få hjälp