Produkten har blivit tillagd i varukorgen
Sign-hjärta 18k guld med namngravyr Sign - guldhjärta med gravyr på halsband. Tillverkas personligt för hand efter beställning. Sign guld ett trådhjärta i 18K guld Signhjärta med Guldklimp Guldhjärta med namn Sign guldhjärta som namnhalsband

Sign-hjärta 18K guld

5 190 kr
Välj gravyrmängd!

Var vänlig ange följande:
Handgjort - tillverkas efter beställning
Finns ej i lagret
.
Finns ej i lagret

Produktbeskrivning

Sign-hjärta 18K är ett charmigt handgjort hjärta i äkta 18k guld, för dig som gillar personliga namnsmycken och namnhalsband! Alla hjärtan görs för hand av 18 karat guldtråd och alla blir lite olika i form vilket gör att du får ett helt unikt namnsmycke! Namnen eller texten du väljer stämplas för hand och sedan slipas hjärtat varsamt för att behålla spår av hantverket även i slutfinishen. Levereras i en fin ask, redo att hängas på en kedja.

Vill du köpa till en halskedja så finns alla våra guldkedjor här! Det går lika bra att köpa ett halsband eller armband i silver till hjärtat. Kontakta oss om du vill kombinera guldhjärtat med ett silverarmband så hjälper vi dig med din beställning.

Gravyr: 
OBS! Texten är liten - den stämplas med 1mm höga bokstäver. Upp till 10 tecken ingår i grundpriset, men du kan välja gravyr 11-20, eller 21-30 i rullistan om du vill få plats med mer text. Ju mer text och ju fler namn desto tätare stämplar vi texten och då kommer namn/text att att placeras uppe i "hjärtbågarna" för att utnyttja hela hjärtat.
Vill du ha ett större hjärta med mer utrymme, mejla oss för offert! info@familjesmycken.se

Material:
18K guld

Storlek: 
Vi utgår från 1,5mm tjock tråd och hjärtat blir ca. 16-18mm stort. Alla blir lite olika. Om du föredrar ett mindre eller ett större hjärta, ett smalare eller bredare, skriv det i meddelanderutan (i kassan) så försöker vi tillmötesgå det i möjligaste mån.

Vikt: 
Varierar eftersom alla hjärtan blir lite olika i form och storlek eftersom alla formas och smids unikt för hand. Ca 1,2-1,5g.

Info: 
Eftersom hjärtat inte har en pålödd uphängningsögla så kan den rotera fritt  på en halskedja, så hjärtat hänger inte "rättvänt" hela tiden. Har du önskemål att få hjärtat att hänga fixerat så hör av dig via mail till info@familjesmycken.se så kan du få förslag på lösning på det.


Design och tillverkning: Schmidt & Timóteo

 Medelbetyg 5/5 baserat på 2 st röster.
Rekommenderade tillbehör till denna produkt


Smycken
Information
Få hjälp