Produkten har blivit tillagd i varukorgen
Hjärta i silver med namn - namnhalsband Lucky heart - namnhalsband i silver Namnhalsband-snabb-leverans Lucky in love-namnhalsband

Lucky Heart

Lycky Heart är ett halsband med ett eller flera silverhjärtan i stilren design. Om du gillar namnsmycken så gör vi det till ett personligt namnhalsband genom att gravera din älskades eller dina barns namn så halsbandet. Lucky Heart är ett silverhalsband som faller mjukt runt halsen och är behagligt att bära. Vid köp av flera hjärtan placeras de på rad bredvid varandra, så att varje hjärta syns klart och tydligt. När familjen växer går det bra att köpa till ett nytt hjärta så att familjesmycket blir komplett. Lösa hjärtan och information om hur du går till väga hittar du på denna länk eller under rubriken Komplettera.

Gravyr: I priset ingår gravyr av ett namn eller ord på framsidan av hjärtat. OBS! Skriv all gravyr i samma gravyrtextruta! Vi placerar dina hjärtan i den ordning du skrivit namnen i gravyrtextrutan. 
OBS! Du kan välja handstämplad gravyr - skriv att du önskar det i meddelanderutan (i kassan). Med handstämplad gravyr finns plats för 2-3 namn (beroende på längd på löversta namnet) och då kan du köpa till gravyr av "extra namn på Lucky heart" för 300kr/namn. Detta gör du under rubriken Komplettera/ Gravyr & smyckesvård/ Extra gravyr.

Stjärna: Du kan även välja till en stjärna om du vill variera former i halsbandet. Skriv tydligt att hur hjärtan och stjärnor ska placeras och vad som ska graveras på vad.T.ex. Hjärta: ELSA, stjärna: ERIK, hjärta: MALTE osv. Vill du ha flera stjärnor på halsbandet - kika på smycket Lucky star där du kan välja många stjärnor.

Storlek: Hjärtat och stjärnan är ca 13 mm i diameter

Kejda: Ankarkedja. Välj längd ovan!

Material: 925 silver


Form och tillverkning av smycken: Klara Schmidt och Camilla TimóteoTyvärr ingår inte denna produkt i vårt sortiment för tillfället.

Till butikens startsida »

Sitemap »
Recensioner
Jättenöjd. Precis så fint som jag hoppades på! Älskar mitt smycke.


Smycken
Information
Få hjälp