Produkten har blivit tillagd i varukorgen
Namnhjärta - det finaste av namnhalsband! Silverhjärta med namn - Namnhjärta görs helt för hand efter beställning. Namnhjärta - ett populärt namnhalsband till mamma, barn eller mormor Namnhjärta - det finaste av namnsmycken! Namnhjärta i silver - En perfekt personlig present! Namnhalsband med silverhjärta - ett delikat litet namnsmycke! Namnhjärta, Silverklimp och Sweetheart som familjesmycken

Namnhjärta

900 kr
Välj placering av gravyr!
Välj extra gravyr på baksidan!
Välj kedja!

Var vänlig ange följande:
Handgjort - tillverkas efter beställning
Beställningsvara
.
Beställningsvara

Produktbeskrivning

Namnhjärta är en av våra mest populära namnsmycken som vi formgav och började sälja 2020. Det är ett alldeles underbart litet silverhjärta med plats för namngravyr! 
Varje hjärta smids en och en för hand för att sedan handstämplas med 1mm höga (dvs väldigt små!) bokstäver. Namnet du väljer stämplas för hand och blir inte exakt rakt och jämnt utan bokstäverna kan vara olika djupa och luta eller hoppa lite. Detta förstärker känslan av det personliga och unika.
Efter stämpling av namn filar och slipar vi hjärtat, vilket gör att de alla skiljer sig åt lite i form vilket vi anser tillför det där lilla extra i dess charm. Den är fin som solitär på vår tunna pansarkedja eller tillsammans med fler hjärtan eller andra berlocker ur vårt sortiment. Blanda fritt efter tycke och smak! Fin som doppresent, pushpresent, studentpresent eller till någon som helt enkelt förtjänar lite extra kärlek! 

Namnhjärtat är massivt, vilket innebär att den inte är ihålig. Grundformen på hjärtat som vi utgår ifrån när vi smider dem, har vi själva modellerat och sedan tagit form på och låtit gjuta upp hos vår duktiga gjutare Magnus i Abbekås. Detta hjärta säljs exklusivt hos oss. 

Gravyr:
Vi handstämplar ett namn på max 6 bokstäver på hjärtat. Du väljer om du vill ha det rakt eller på snedden. Det går såklart också bra att få endast en bokstav centrerat på hjärtat. I så fall stämplar vi en bokstav i större storlek. 

Storlek:
Bredd ca 10mm

Material:
925 silver


Form och tillverkning: Schmidt & TimóteoMedelbetyg 5/5 baserat på 57 st röster.
Jättefint litet smycke som blir perfekt till den silverklimpen hon redan har!
Fint smycke som gladde oerhört. Stilren och bra diskret storlek, även med 2 stycken i ett halsband. Mycket tacksam att de levererades snabbare än utlovat!
Superfint, och gick fort att få hem.
Mycket fint litet hjärta.. Utmärkt som doppresent
Se fler recensioner...


Smycken
Information
Få hjälp