Produkten har blivit tillagd i varukorgen
This too shall pass - ring i 18k guld med budskap eller personlig gravyr. Handgjort och välgjort i Sverige. Tunn Namnring i 18k guld. Handgjord från scrath i Stockholm. Namnring eller Budskapsring i 18k rödguld. Vi graverar den text eller de namn du vill! Handgjort och välgjort!

Budskapsring/Namnring 18k guld

5 900 kr
Välj budskap!
Välj storlek!

Var vänlig ange följande:
Handgjort - tillverkas efter beställning
Finns ej i lagret
.
Finns ej i lagret

Produktbeskrivning

Budskapsring/Namnring 18k guld är en tunn guldring där budskapet eller namnen som stämplas på ringen bildar ett dekorativt mönster på ytan. Ringen är handgjord och alla bokstäver stämplas en och en för hand vilket gör att texten blir lite ojämn och charmig. Texten syns endast på nära håll eftersom bokstäverna är mycket små. Budskapet är mest till för bäraren men ger samtidigt ett effektfullt mönster. De små bokstäverna (endast 1mm höga) trycker vid stämpling ut materialet och de små ojämnheter som bildas försöker vi behålla för att det ger liv åt ringen. Ytan är lite lätt hamrad.

Denna ring kan du med fördel bära många av och blanda silver med guld. Eller kombinera med våra ringar Gnistra och Tiny. 

Storlek:
Du väljer en av de två storleksspannen:16-18,5 eller 19-21 för att få rätt pris på ringen, och sedan anger du i textrutan vilken exakt storlek du vill ha, samt namn eller eget budskap som du vill få graverat. 

Tjocklek.
Från ca 0,9mm tjock/1,8mm bred till 1,0mm tjock/1,7mm bred. De varierar någon tiondels millimeter hit och dit eftersom vi gör dem för hand. 

Budskap:
Om du vill ha ett eget budskap eller text på en budskapsring, så blir det en beställningsvara, och då får du fylla i din gravyr i textrutan samt ange vilken storlek du önskar. Valfri text på ca 30 tecken går bra. Med reservation att på små ringstorlekar är det inte säkert att ett långt budskap får plats. Det går lika bra att få namn stämplade på ringen. 
Är du osäker på om din önskade gravyr får plats så kan du mejla oss och fråga! Mejl: info@familjesmycken.se  Vi hjälper dig gärna!

Material:
18k rödguld


Design och tillverkning: Schmidt & TimóteoMedelbetyg 5/5 baserat på 4 st röster.
Asså… vilket smycke!! Jag är så glaaad att jag beställde ringen av er och den blev ännu bättre än jag föreställt mig! Jag är barnsligt förtjust i den och eftersom den pryder mitt vänstra långfinger, kan jag titta på den när som helst och påminnas om de ord som jag bestämt själv och som står på ringen. Perfekt! Bra jobbat, tjejer!!😘🥳
Klara & Camilla är helt fantastiska att ha kontakt med, bolla idéer och få tips. Jag ÄLSKAR min ring och får komplimanger för den ofta. Har väldigt få smycken men föll pladask för denna handgjorda, smala ring. Den betyder mycket för mig, köpt av min man med mina barns namn på. Rekommenderar familjesmycken till alla.
Älskar den!! Precis som jag ville jag den. Tack 🩷🌺
Tack, för två fantastiskt fina tillverkade ringar! De är nätta, stilrena och som passar perfekt ihop med övriga ringar. Ringen har vi tillsammans med bröllopsdagen, "Evigt Liv" tillsammans.
Rekommenderade tillbehör till denna produkt


Smycken
Information
Få hjälp