Produkten har blivit tillagd i varukorgen
personligt namnsmycke med namn Namnsmycken i form av hjärtformad berlock Plexihjärta med gravyr Plexihjärta med gravyr Plexihjärta med gravyr Plexihjärta med gravyr Plexihjärta med gravyr Personlig gravyr berlock

Plexihjärta med gravyr

390 kr
Välj gravyrstil!
Välj gravyr av 1 eller 2 namn/rader!
Välj färg på hjärtat!
Välj färg i gravyr!

Var vänlig ange följande:
Handgjort - tillverkas efter beställning
Finns ej i lagret
.
Finns ej i lagret

Produktbeskrivning

Vårt graverade plexihjärta är ett populärt smycke för personlig gravyr. Passar till både stor och liten. Eller varför inte komplettera ditt namnhalsband Darling Numbers med ett graverat plexihjärta eller kombinera den med någon av våra andra namnsmycken ur vårt sortiment.

Gravyr:
Vi graverar 1 namn (på en rad) på framsidan i VERSALER eller Skrivstil. 

Tillval: 
Du kan välja till en extra rad gravyr i rulllistan om du önskar mer gravyr än ett namn. T.ex. namn och datum eller två namn.

OBS! 
Om du köper flera hjärtan i olika färg, skriv tydligt vilken gravyr som hör till vilket hjärta. Hjärtat levereras med en silverring, redo att hängas på din kedja. 

Storlek:
ca 20 mm bred, 3 mm tjock

Material:
Plexiglas och 925 silver

Övrigt:
Färgen vi sätter i gravyren härdar efter ett dygn, men var lite försiktig med att peta på den första dagen du fått den. Den vita färgen gulnar något med åren. Vi avråder från att duscha med plexihjärtan med färg i, eftersom värmeväxlingar i kombination med starka duschstrålar kan få färgen att lossna. Vill du ha gravyren UTAN färg så går det jättebra. Då blir gravyren en diskret relief i hjärtat - jättesnyggt det också! Skriv i meddelandrutan i kassan om du vill ha utan färg! 


Form och tillverkning av smycken: Tivoli design



Medelbetyg 5/5 baserat på 4 st röster.
Rolig accessoar att komplettera med.
Fint komplement till familj tag!
Rekommenderade tillbehör till denna produkt


Smycken
Information
Få hjälp