Produkten har blivit tillagd i varukorgen
Namnhjärta i massivt 18K guld. Lyxig pushpresent! Namnhjärta guld är världens finaste guldhjärta i 18k guld med möjlighet att få ett kort namn stämplat på hjärtat. Namnhjärta guld är ett massivt guldhjärta i 18k guld med namn - en vacker och personlig studentpresent! Namnhjärta Guld - lyxigaste namnhalsbandet till den du älskar! Namnhjärta i guld med handstämplat namn - personligt charmigt och lyxigt! Guldhjärta med namn - vackraste guldhjärtat du kan hitta! Handtillverkad med personlig touch i Stockholm. Hjärtat är massivt i 1 Namnhjärta i massivt 18K guld. Lyxig pushpresent! Namnhjärta guld - handgjort och massivt guldhjärta med gravyr av namn och datum Silverhjärta med namn - Namnhjärta görs helt för hand efter beställning. Namnhjärta guld med en bokstav stämplad som symbol för den du älskar.

Namnhjärta Guld

5 350 kr
Välj placering av gravyr!
Välj gravyrmängd!
Köp till en kedja här!

Var vänlig ange följande:
Handgjort - tillverkas efter beställning
Tillfälligt slut. Mejla oss för info och för att förbeställa!
.
Tillfälligt slut. Mejla oss för info och för att förbeställa!

Produktbeskrivning

Namnhjärta Guld är ett alldeles underbart litet hjärta i massivt 18K guld med plats för ett namn! Varje hjärta smids en och en för hand för att sedan handstämplas med 1mm höga (dvs väldigt små!) bokstäver. Sedan formar vi hjärtat, vilket gör att de alla skiljer sig lite åt vilket vi anser tillför det där lilla extra i dess charm. Den är fin som solitär på vår tunna pansarkedja eller tillsammans med fler hjärtan eller andra berlocker ur vårt sortiment. Blanda fritt efter tycke och smak! Fin som doppresent, pushpresent, studentpresent eller till den du har kär (med din egen bokstav på)! Ett smycke för livet!

Namnhjärtat är massivt, vilket innebär att den inte är ihålig. Grundformen  har vi själva modellerat och sedan tagit form på och det gjuts upp hos vår duktiga gjutare Magnus. Detta hjärta säljs exklusivt hos oss. 

Gravyr:
Vi handstämplar ett namn på max 6 bokstäver på hjärtat. Du väljer om du vill ha det rakt eller på snedden. Det går såklart också bra att få endast en bokstav centrerat på hjärtat. I så fall stämplar vi en bokstav i större storlek. 

Storlek:
Bredd ca 10mm

Material:
18K rödguld. Väger ca 1,5-1,8 g.


Design och tillverkning: Schmidt & TimóteoMedelbetyg 5/5 baserat på 2 st röster.
Present till svärdotter och hon blev jätteglad och så överraskad så hon grät! Jättefint smycke, tack så mycket! ❤️🥰
Fantastiskt fint smycke, vänligt bemötande and snabb leverans! Otroligt nöjd. Jag återkommer


Smycken
Information
Få hjälp