Produkten har blivit tillagd i varukorgen
Sign-kors med namngravyr - Perfekt konfirmationspresent eller doppresent! Sign kors silverkors med gravyr handgjort i sverige. Sign-kors på halsband, ett kors namnsmycke

Sign-kors

Sign-kors är ett charmigt handgjort silverkors med en skön mjuk form. Ett unikt kors för dig som gillar personliga namnsmycken och namnhalsband!
Alla kors görs för hand av silvertråd och alla blir lite olika i form vilket gör att du får ett helt unikt smycke! Namnen eller texten du väljer stämplas för hand och sedan slipas hjärtat varsamt för att behålla spår av hantverket även i finishen.

Vill du köpa till en halskedja så finns alla våra silverkedjor här! 

Gravyr: 
OBS! Texten är mycket liten, den stämplas med 1mm höga bokstäver. Personlig gravyr upp till 10 tecken ingår i grundpriset, men du kan välja upp till 20 tecken för en extra kostnad. Gör ditt val av gravyrmängd ovan!

Vill du att texten placeras på ett visst sätt - skriv det i meddelanderutan i kassan! Eller om du har andra speciella önskemål - maila oss på info@familjesmycken.se, med info om hur du vill ha det, så återkommer vi med svar om det är möjligt.

Material:
925 silver

Storlek: 
Vi utgår från 1,5mm tjock tråd och korset blir ca. 15-25mm stort. Alla blir lite olika. Om du föredrar det mindre eller ett större, skriv det i meddelanderutan (i kassan) så försöker vi tillmötesgå det i möjligaste mån.

Info: 
Eftersom korset inte har en pålödd uphängningsögla så kan den rotera fritt om den hänger på en halskedja, så det hänger inte "rättvänt" hela tiden.


Design och tillverkning: Tivoli design Stockholm

 Tyvärr ingår inte denna produkt i vårt sortiment för tillfället.

Till butikens startsida »

Sitemap »
Rekommenderade tillbehör till denna produkt


Smycken
Information
Få hjälp