Produkten har blivit tillagd i varukorgen
Twiddle & turn Twiddle & turn

Snurra - Silver

4 380 kr

Var vänlig ange följande:
Handgjort - tillverkas efter beställning
Finns ej i lagret
.
Finns ej i lagret

Produktbeskrivning

Vår fina handgjorda Snurra i körsbärsträ och silver är ett vackert objekt och en riktigt lyxig doppresent, studentpresent eller bröllopspresent! Den vackra handsvarvade träsnurran i svenskt körsbärsträ är ett vackert objekt. Den blir ett minne för livet.
 

Design: 
Snurran är en Schmidt & Timóteo-design och resultatet av ett fint samarbete med Paul Kovacs på Svarvkompaniet som svarvar våra snurror för hand i Skapnäck.

På den stora handsågade och formpassade cirkeln i silver som försänks i träet graverar vi din personliga gravyr.
Till dopet passar det bra med alla namn och födelsedata, en personlig favoritramsa, eller en personlig lyckoönskning som är roligt att komma ihåg. Till studenten passar det bra med Namn , studentdatum och en lyckönsning eller ett personligt måtto att skicka med någon ut i livet. Till bröllopsparet passar det med bröllopsdatum och en fin kärlekshälsning. 

Andra fina ex: "You can. End of story." , "Don´t worry, be happy", "Listen to your heart. It knows everything", "Love is all you need"

Personlig gravyr:
Valfri gravyr ingår. Vi placerar gravyren på cirkeln så som vi anser är snyggast. Har du egna önskemål - skriv ner det i meddelandrutan (i kassan), så ska vi försöka tillmötesgå dem!

Material:
Körsbärsträ och silver.

Storlek:
ca 5 cm hög och ca 5 cm bred.

Övrigt:
Det kräver lite träning att bemästra denna snurra och få den att spinna, men när man väl fått in den rätta knycken så slutar den knappt snurra. 


Form och tillverkning: Schmidt & Timóteo

 Recensioner
Nu har lillebror fått sin snurra också! Verkligen fina och perfekt som dopminne. Tack för snabb leverans.


Smycken
Information
Få hjälp