Produkten har blivit tillagd i varukorgen
Kors i 18K guld i konfirmationspresent Vackert litet stilrent guldkors att älska! Faith guldkors i 18K guld -fin doppresent Guldkors i äkta guld till dop och konfirmation Faith guldkors 18K Faith guldkors 18K

Faith guldkors 18K

2 250 kr
Handgjort - tillverkas efter beställning
Finns ej i lagret
.
Finns ej i lagret

Produktbeskrivning

Faith är ett mycket litet guldkors som är handgjort i äkta 18K guld

Korset är så litet så det finns tyvärr inte plats för gravyr på det, men vill du ha en berlock med personlig gravyr så kan vi rekommendera Miini 18K med en initial som passar väldigt bra till korset, eller berlocken Min bokstav 18K som är lite större (finns från 10mm) och har plats för gravyr av namn och datum. Också lilla söta guldhjärtat Sweetheart 18k (med eller utan bokstav) är jättefint till och passar perfekt i storlek.

Material:
18K rödguld

Storlek:
Själva korset är ca 8 x 6 x 1,2mm (inkl ögla är korset ca 14mm högt)


Design och tillverkning: Schmidt & TimóteoMedelbetyg 5/5 baserat på 12 st röster.
Jag var ute lite i sista minuten med att beställa korset till min dotters konfirmation. Men ni fixa det med snabb leverans. Tack! Korset är så vackert, ännu finare i verkligheten. Alldeles perfekt storlek om man önskar ett nättare kors, det jag gillar är att det är lite tjockare. Det ligger så fint runt halsen och passar att ha hängandes själv eller med fler halsband. Hade oxå varit fint med att ha fler berlocker tillsammans med korset.
Väldigt nöjd konfirmand 💜 som gick det i present.
Jag älskar mitt lilla guldkors. Det var faktiskt finare än vad jag tänkt mig, och jag blir glad av att ha det på mig. Tack så jättemycket för ett mycket vackert smycke.
Sååå fint litet kors! 🙏🏻❤️ Har det nära hjärtat och tänker på min mamma
Se fler recensioner...
Rekommenderade tillbehör till denna produkt


Smycken
Information
Få hjälp