Produkten har blivit tillagd i varukorgen
Familjemonogram-unikt namnsmycke Personligt namnsmycke designas åt kund Unikt namnsmycke familjemonogram familjemonogram skisser Familjemonogram - unikt namnsmycke Unik design efter kundens önskemål Unikt namnsmycke sågas för hand Familjemonogram - unikt namnsmycke Unikt namnhalsband i silver som designas efter önskemål One of a kind - Handsågat familjemonogram

Familjemonogram - med unik design

5 790 kr
Välj antal bokstäver
Välj form

Var vänlig ange följande:
Handgjort - tillverkas efter beställning
Beställningsvara 4 veckors leveranstid
.
Beställningsvara 4 veckors leveranstid

Produktbeskrivning

Familjemonogram är ett "One of a kind"-smycke som designas och tillverkas unikt just för dig utifrån dina önskemål. Du anger vilka bokstäver som ska ingå och vilken form du är intresserad av och gärna vilken stil du gillar (snirkligt eller rakt). Ju mer vi vet från början desto lättare är det att träffa rätt med designen. Det går naturligtvis bra med siffror och tecken/symboler istället för bokstäver.

I första skedet så får du 3-4 enklare skissförslag via direktmeddelanden på Facebook eller Instagram. (Om du inte har dessa kanaler så går det via mail.) När du valt ut din favorit så går vi vidare med den och gör ytterligare 2-3 förfinade skisser utav vilka du väljer den slutgiltiga. Med den som mall gör vi sedan ditt smycke i silver. Längd på kedja väljer du i ovan!

För Familjemonogram i 18K guld - maila oss för offert!

Ange informationen som efterfrågas i textrutorna. Vill du förtydliga något, så går det bra att skriva ett meddelande i kassan. Har du önskemål tala om det direkt så vi hamnar så rätt som möjligt i skissandet.

Tveka inte att höra av dig om du har några frågor! 

Rabattkod! Om du vill ge oss fria händer (välj först form och stil) - så att vi får göra ditt smycke enligt den design som vi tycker är snyggast, då kan vi erbjuda 500kr i rabatt. Då blir det mycket mindre kommunikation under arbetetsprocessen, och du får istället ett vackert överraskningssmycke. Då kan du använda koden: fridesign i kassan så får du rabatten.
Vill du beställa flera likadana Familjemonogram - kontakta oss så får du lite rabatt!

Tips! I meddelanderutan (i kassan) får du gärna ange vilken bokstav som hör ihop med vem t.ex.  Te.x. E (mamma) P (pappa) A (storebror) I (lillasyster) O (lillebror). Då kan vi medvetet skissa lite olika på placering och storlek på bokstäverna.  

OBS! Leveranstiden på detta smycke är upp till 4 veckor!
Hör av dig till oss om du har bråttom på 08-55110871 eller info@familjesmycken.se, så ska vi se om det går att ordna snabbare leverans! Det beror på rådande orderlista.

Storlek:
Varierar beroende på form och önskemål. Brukar hamna på ca 20-35mm, tjocklek ca 1mm. Du kan skriva önskad storlek i meddelandrutan i kassan.

Material:
925 silver 
Kan tillverkas i 18k guld också - maila oss, med info om antal bokstäver och vilken storlek på hänge du önskar, så återkommer vi med offert. Kostar från ca 20-25000kr (beror på storlek mm) exkl kedja.

Kedja:
OBS! Ingår ej!

Kedja beställs separat under rubriken Kedjor. På bilderna syns flackslipad ankarkedja 1,6mm. Den samt flera andra modeller finns i olika längder under rubriken Silverkedjor.


Design och tillverkning: Schmidt & Timóteo Medelbetyg 5/5 baserat på 4 st röster.
Så smidig process och smycket blev över förväntan! 10/10
Jättefin och uppskattad! Fint bemötande och alla mina önskemål tillgodosågs.
Så himla fin! Nu har jag hela familjen med mig varje dag ....


Smycken
Information
Få hjälp