Produkten har blivit tillagd i varukorgen
Family tag - Namnsmycke i silver med barnens namn. Bär med dig dem du älskar i ett personligt smycke! Namnsmycke i silver Namnsmycke för män och kvinnor i silver Family tag herrsmycke med 70cm kedja Namnbricka i silver med valfri namngravyr! Ett namnsmycke för både honom och henne

Family tag - Namnhalsband i silver

1 890 kr
Välj gravyrmängd här!
Välj oxidering av gravyr här!
Välj kedja här!

Var vänlig ange följande:
Handgjort - tillverkas efter beställning
Finns ej i lagret
.
Finns ej i lagret

Produktbeskrivning

Family Tag är ett av våra populära namnsmycken som är unisex och passar alla! Family Tag är en handtillverkad rektangulär namnbricka i silver med lätt rundade hörn. Detta halsband har en ren och klassisk form och är lätt att tycka om. En klassisk namnbricka som passar i alla sammanhang!

Personlig gravyr på framsidan:
I priset för gravyr på framsida ingår upp till 6 namn på 6 rader. Om du vill ha fler än 6 namn maila oss för offert! 
Vi kan gravera Family Tag med gemener (små bokstäver) eller versaler (stora bokstäver) eller blandat (stor begynnelsebokstav och gemener). 
OBS!
Det är viktigt att du anger gravyren precis så som du vill få det graverat på smycket t.ex. tomas/THOMAS/Thomas. Vid gravyr av flera namn graverar namnen i den ordning du skrivit dem, det första namnet graveras överst på namnbrickan, och sedan följer resten i den ordning du skrivit.

Gravyr på baksidan:
Du kan också välja till gravyr på baksidan av brickan. Där kan du gravera barnens födelsedatum, ett budskap, ditt eget namn (om du ger den i present till din partner) eller en kort text (max 30 tecken). Önskar du längre text än 30 tecken, maila i så fall texten till oss för offert! 

Oxiderad gravyr:
Du kan välja att låta gravyren vara ofärgad eller mörkoxiderad. Då blir namnen mörkare och syns lite tydligare mot silvret direkt från start. Oxideringen mörknar mer med tiden. Välj om du vill ha oxiderad gravyr ovan!

Storlek på bricka: 
ca 1,2mm x 16mm x 32 mm

Kedjor:
Du kan på denna sida köpa till två olika kedjemodeller; kulkedja 2 mm eller pansarkedja 1,7mm, båda i 50cm´s längd. Om du vill ha annna kedja så köper du Family tag utan kedja på denna sida och väljer sedan den modell och längd på kedja du vill ha under rubriken Kedjor. Du hittar alla våra silverkedjor här!

Ni ser 70cm kulkedja på modellbilden med grå T-shirt och 50 cm kulkedja på modellbilden med vit T-shirt. På första bilden syns en pansarkedja i tjocklek 2,4 mm.

Material:
925 silver

Övrigt:
Om familjen växer kan vi i mån av plats gravera in ett nytt namn på brickan. Detta beställer du under rubriken Komplettera där du hittar produkten Ny gravyr - Family tag
Om du är osäker på om det nya namnet/de nya namnen får plats, maila en bild på ditt smycke med info om vad du vill få graverat till info@familjesmycken.se och fråga! Vi hjälper dig gärna!

 


Form och tillverkning: Schmidt & TimóteoMedelbetyg 5/5 baserat på 12 st röster.
Andra smycket jag köper och båga ggr har jag blivit så nöjd! Och servicen är fantastisk! Kommer till 100% köpa fler smycken här ifrån ❤️
Superfint! Och framförallt ett mycket serviceminded bemötande där gravlören efter beställning mejlade och säkerställde exakt hur jag ville ha gravyren. Tack!
Perfekt storlek och tjocklek på plattan. Känns speciell…som den var gjord just till Calle💛
Superfint och välgjort smycke!
Som alltid, välgjort hantverk!
Så välgjort och fint halsband! Maken blev så glad över att äntligen ha alla sina barns namn runt halsen, han älskar det!
Jättefint smycke! Snabb leverans, rekommenderar verkligen denna sida!
Superfint och stilrent! Älskar det?


Smycken
Information
Få hjälp