Produkten har blivit tillagd i varukorgen
Love Letters - Handgjorda silverbokstäver i olika storlekar Love Letters bokstav 12mm - handsågad i silver Love Lettars Snygg silverbokstav som namnsmycke Love letters - Bokstav i silver som namnsmycke Love letters - Handgjord Bokstav i silver som namnhalsband Love letters - Bokstav i silver som namnhalsband Love Letters - halsband Love Letters - halsband Love letters halsband med din önskade bokstav. Finns i flera storlekar. Detta är största -23mm stor. Silverhalsband med bokstav - Love letters från familjesmycken är ett handgjort kvalitetssmycke! Love letters -Silverbokstav med datum på baksidan. Personifiera ditt namnsmycke! Stor och liten silverbokstav på halsband. Skräddarsys efter kundens önskemål. Se tillverkningen på @familjesmycken !

Love Letters - halsband

1 310 kr
Gravyr
Kedja
Välj storlek här!

Var vänlig ange följande:
Handgjort - tillverkas efter beställning
Finns ej i lagret
.
Finns ej i lagret

Produktbeskrivning

Love Letters är ett bokstavs-halsband med ett hänge i form av en handsågad silverbokstav. Om du vill ha alla dina kärastes initialer på halsbandet så bildas en spännande kombination av bokstavsformer.
Vill du beställa fler bokstäver eller vill välja en annan kedja till så finns Love letters bokstäver också att köpa separat under rubriken Komplettera

Du kan välja fritt mellan om du vill ha en VERSAL eller gemen bokstav! Skriv bokstaven du önskar i gravyrtextrutan. Om det är lite otydligt om det är en versal eller gemen bokstav så kan du förtydliga i meddelanderutan i kassan.

Om du köper flera bokstäver är det fint att blanda gemener och VERSALER för ett mer personligt uttryck. Stora K för pappa Karl och lilla k för dottern Klara!

Gravyr:
Love Letters är ett smycke där gravyr inte behövs,  utan bokstäverna är vackra som de är. Använd dig av bokstävernas symbolik för att skapa ditt personliga smycke! För dig som vill ha gravyr på bokstäverna går det självklart att få det också! Dock ej på minsta storleken! Om du önskar mer än ett namn graverade på en sida, köp till extra gravyr under kategori Komplettera.

Storlek:
Välj mellan storlekarna Liten 10mm, Mellan 12mm (se bild på P) och Stor 23mm.
På storlek Liten går det inte att få gravyr. Du kan förtydliga din beställning och önskemål om storlekar i meddelanderutan i kassan.

Kedja:
Kulkedja 2mm eller pansarkedja 1,7mm.
Till storlekarna Liten och Mellan funkar det lika bra med en tunnare kedja tex pansar 1,2mm. Om du vill ha det istället för den lite kraftigare 1,7mm så kan du bara säga till om det i meddelanderutan i kassan, så byter vi. 

Material: 
925 silver


Design och tillverkning: Schmidt & Timóteo

 Medelbetyg 5/5 baserat på 7 st röster.
Är jättenöjd med mitt halsband. Har beställt liknande med annan bokstav tidigare 🤗
Så nöjd med halsbandet.Fyllig och väldesignade bokstav med fin silveryta.
Se fler recensioner...
Rekommenderade tillbehör till denna produkt


Smycken
Information
Få hjälp