Produkten har blivit tillagd i varukorgen
Love Letters - Handgjorda silverbokstäver i olika storlekar Love Letters bokstav 12mm - handsågad i silver Love Lettars Snygg silverbokstav som namnsmycke Love letters - Bokstav i silver som namnsmycke Love letters - Handgjord Bokstav i silver som namnhalsband Love letters - Bokstav i silver som namnhalsband Love Letters - halsband Love Letters - halsband

Love Letters - halsband

1 310 kr
Gravyr
Kedja
Välj storlek här!

Var vänlig ange följande:
Handgjort - tillverkas efter beställning
Finns ej i lagret
.
Finns ej i lagret

Produktbeskrivning

Love Letters är ett bokstavs-smycke med ett hänge i form av en handsågad silverbokstav. Om du vill ha alla dina kärastes initialer på halsbandet så bildas en spännande kombination av bokstavsformer.
Vill du beställa fler bokstäver eller vill välja en annan kedja till så finns Love letters bokstäver också att köpa separat under rubriken Komplettera

Du kan välja fritt mellan om du vill ha en VERSAL eller gemen bokstav! Skriv bokstaven du önskar i gravyrtextrutan. Om det är lite otydligt om det är en versal eller gemen bokstav så kan du förtydliga i meddelanderutan i kassan.

Om du köper flera bokstäver är det fint att blanda gemener och VERSALER för ett mer personligt uttryck. Stora K för pappa Karl och lilla k för dottern klara!

Gravyr:
Love Letters är ett smycke där gravyr inte behövs,  utan bokstäverna är vackra som de är. Använd dig av bokstävernas symbolik för att skapa ditt personliga smycke! För dig som vill ha gravyr på bokstäverna går det självklart att få det också! Om du önskar mer än ett namn graverade på en sida, köp till extra gravyr under kategori Komplettera.

Storlek:
Välj mellan Liten 10mm, Mellan 12mm ( se bild på P) och Stor 23mm (Se bild på K).
På storlek Liten går det inte att få gravyr. Du kan förtydliga din beställning och önskemål om storlekar i meddelanderutan i kassan.

Kedja:
Kulkedja eller pansarkedja. Till storlekarna Liten och Mellan passar det bättre med en tunnare kedja (tex pansar 1,2) och om du vill ha det istället kan du säga till om det i meddelanderutan i kassan.

Material: 
925 silver


Design och tillverkning: Schmidt & Timóteo

 Medelbetyg 5/5 baserat på 6 st röster.
Så nöjd med halsbandet.Fyllig och väldesignade bokstav med fin silveryta.
Fint smycke, trevligt bemötande och bra service, snabb leverans.
Se fler recensioner...
Rekommenderade tillbehör till denna produkt


Smycken
Information
Få hjälp