Produkten har blivit tillagd i varukorgen
Stainles coin är Namnhalsband i stilrent och underhållsfritt rostfritt. Snabb leverans! Stainless coin är ett stilrent namnhalsband i blankt rostfritt stål med plats för fem namn! Snabb leverans! Stainless coin -små namnsmycken i bra kvalitet med snabb leverans! Stainless coin 12mm - liten namnberlock för ett eller två namn. Stainless coin - Rund namnbricka med barnens namn. Snabb leverans! Stainless coin - Snyggt namnhalsband med namnen på dina nära och kära! Stainless coin 12mm - liten namnberlock för ett eller två namn. Stainless coin Black Friday smycke till bra pris! Stainless coin Namnhalsband i rostfritt stål med personlig gravyr

Stainless coin - namnhalsband

490 kr
Välj storlek på berlock!
Välj gravyrmängd!
Välj kedja!

Var vänlig ange följande:
Handgjort - tillverkas efter beställning
Finns ej i lagret
.
Finns ej i lagret

Produktbeskrivning

Stainless coin är ett snyggt rostfritt namnhalsband med härlig tjocklek! Det är ett stilrent unisex-smycke som passar alla. Den finns i två storlekar - 12mm och 20mm i diameter. Den lilla storleken är fin att gravera med ett, eller två namn och det passar utmärkt att bära upp till 3 små berlocker på samma kedja. Berlockerna kan köpas separat genom att välja "ingen kedja" i rullistan vid kedjevalet. På den stora storleken är det fint att gravera flera namn (upp till 5 namn får plats.)
Kedjan som hör till är en tunn ankarkedja (på de flesta bilderna) eller en kulkedja (syns på bild 2). Finns i några olika längder. Välj i rullistan vilken du föredrar!

Gravyrval:
Gravyr på framsidan ingår, och du kan utöver detta köpa till extra gravyr (av t.ex datum, en kärlekshälsning eller ett budskap) på baksidan. 

Lilla storleken  (12mm):
Lilla rymmer antingen 1 stor bokstav eller 1-2 namn på max 7 tecken per rad. 

Stora storleken (20mm):
Rymmer upp till 5 namn på framsidan. 
Skriv namnet/namnen eller bokstaven som du vill få graverad i gravyrrutan! 

Material:
Blankt rostfritt stål. Underhållsfritt!

Storlek:
12 mm eller 20mm i diameter

Tjocklek:
2 mm i tjock.

Kedja: 
Rostfri ankarkedja i längderna 45cm eller 60cm  och kulkedja i längderna 60 och 80cm, väljs i rullistan ovan. OBS! Kulkedjan har ett tublås. Vill du ha en annan kedja så hittar du alla våra kedjor här. 

SNABBLEVERANS! Detta smycke kan vi leverera snabbt. Skickas inom 2 vardagar från lagd order. (Gäller ej vid helgdagar och semestrar.)


Design & tillverkning: Schmidt & TimóteoMedelbetyg 5/5 baserat på 16 st röster.
Det finaste smycke jag sett, älskar det och det blev precis så som jag ville. Jag har fått så mycket beröm för det och alla frågar vem som gjort det! Jag kommer att köpa mina smycken hos er! Ni är bäst!
Superfint smycke. Enkelt, modernt och tidlöst.
Precis vad jag sökte efter! Mitt barnbarn nära❤️
Så fint halsband! Fin service och snabb leverans!
Så jättefina! Dessutom snabb leverans o finfint bemötande❣️
Se fler recensioner...
Rekommenderade tillbehör till denna produkt


Smycken
Information
Få hjälp