Produkten har blivit tillagd i varukorgen
Nytt blad till Familjeträd halsband Familjeträd - Blad

Familjeträd - Blad

1 190 kr
Välj typ av gravyr på nya bladet!

Var vänlig ange följande:
Handgjort - tillverkas efter beställning
Finns ej i lagret
.
Finns ej i lagret

Produktbeskrivning

Fler i familjen? Har du blivit trebarnsmamma? Har du fått ett nytt barnbarn? Vill du fylla på ditt Familjesmycke med ett blad för nya bebisen?
Här kan du beställa ett nytt blad till ditt gamla Familjeträd-halsband.
Familjeträd är ett personligt och unikt namnsmycke som växer och förändras i takt med att familjen växer. Dina barn och/eller barnbarn symboliseras av var sitt handgjort silverblad. Ett namnhalsband fyllt kärlek och betydelse!

GÖR SÅ HÄR:
1. Beställ denna produkt, och skriv i meddelanderutan (i kassan) att du skickar in befintligt Familjeträd för komplettering. Välj spårbar returfrakt.
2. Skicka sedan in ditt smycke (läs nedan!) till oss med din kontaktinfo och ordernummer (som du får på denna nya beställning) och bifoga info om var du vill att det nya bladet placeras i förhållande till dina befintliga silverblad. Ange gärna namnen på alla blad i turordning, så vi kan sätta in det nya på rätt plats i ditt smycke.
 

Gravyr:
På varje blad graverar vi det namn du önskar på insidan av den lätt välvda bladberlocken. Vi kan även gravera i två rader, t ex namn och datum, eller annan text.

Storlek på gravyr:
Du kan välja mellan små eller stora bokstäver/siffror (endast versaler). Väljer du den större gravyren gäller max 10 bokstäver. Om du skickar in ditt gamla Familjeträd behöver du inte veta vilken storlek du har på gravyren, utan det kontrollerar vi när vi får in smycket. Så nya bladet får samma typ av gravyr.

Montering:
Vi anpassar det nya bladet till ditt befintliga halsband, och rengör de befintliga bladen och kedjan i samband med montering av ett nytt blad.

Om du köper detta nya blad för att komplettera ett befintligt smycke (utan att skicka in ditt gamla Familjeträd), så kan du hänga det nya lösa blad bredvid dina tidigare blad på kedjan.
OBS! Men tänk på att bladet kan skilja sig i längd från ditt gamla/dina gamla blad, samt att gravyren på det nya bladet kan skilja sig en aning från tidigare gravyr, eftersom vi vid varje gravyrtillfälle placerar gravyren individuellt. Och ser vi inte de tidigare bladen så är det svårare att få det nya likadant. Bokstäverna kan också variera lite i tjocklek jämfört med ditt tidigare. 

Du kan även köpa silverbladen utan att ha köpt ett Familjeträd av oss tidigare. Då kommer bladet monterat på en ring. Väljer du flera blad är de monterade tillsammans i en ring som Familjeträd. Om du vill att varje blad ska ha en separat ring, skriv då detta i meddelanderutan.

Så här skickar du in ditt smycke:
VAR RÄDD OM DITT SMYCKE! Om du skickar in ditt befintliga Familjeträd till oss för montering av nytt blad, skicka det i asken som du fick smycket i eller liknande skyddande förpackning, samt gärna i ett vadderat kuvert.  Att linda in smycket i papper räcker inte som skydd när brevet går igenom Postens sorteringsmaskiner. Vi står inte för kostnader för reparation av skador på smycket som uppkommit under posthanteringen.

Skicka till adress:
Tivoli design,
Svandammsvägen 9,
126 32 Hägersten
Du ansvarar för ditt smycke tills det når oss. Skicka det som du anser lämpligt. Vi tar emot både Post Nord (vanlig post, spårbart, rek, värde, företagspaket) DHL och andra fraktalternativ. Kontakta oss om du vill komma och lämna in ditt smycke personligen!

Storlek på silverbladet:
ca. 30 x 10 mm

 


Design och tillverkning: Schmidt & Timóteo

 Medelbetyg 5/5 baserat på 9 st röster.
Otroligt bra service och fantastiskt fint smycke! Är mer än nöjd och kommer beställa fler smycken från er i framtiden. Tack!
Fantastiskt!
Superfint och väldigt trevligt bemötande som vanligt :)
Välgjort ❣️
Min mamma älskar sitt halsband hon fått av oss barn. Med pappas, våra o hennes barnbarns namn. En av de finaste gåvor jag gett någon.
Beställde ett kompletterande blad till mitt familjeträd och fick tillbaka ett så fint putsat och blänkande halsband!
Rekommenderade tillbehör till denna produkt


Smycken
Information
Få hjälp