Produkten har blivit tillagd i varukorgen
Vigselringar i guld, silver och stenar Faden diamanter vigselring förlovningsring vitt guld Förlovningsringar i silver med personlig gravyr Vigselringar och förlovningsringar i silver Ring i vitguld med en 0,5 CT brilliant Vigselring i vitguld med fem prinsess slipade diamanter Namnring i vittguld Vigselringar i silver och vitguld Vigselring i silver och diamant Jegerbaredin fet vigselring i silver fet vigselring i silver Klassiska alliansringar

Förlovningsringar Vigselringar

21 500 kr
välj enligt överenskommelse

Var vänlig ange följande:
Handgjort - tillverkas efter beställning
Kontakta oss för offert
.
Kontakta oss för offert

Produktbeskrivning

Vi på familjesmycken erbjuder personligt utformade förlovningsringar och vigselringar. Tillsammans med oss utifrån era personliga önskemål kommer ni bära ringar unika för er. Vi garanterar att ni kommer bli nöjda med era unika ringar. Vi gör ringar i såväl silver som rödguld och vitguld. Önskar du en ädelsten infattad i din ring, så går det också bra. Kontakta oss för offert!

Vi har inga färdiga ringmodeller att köpa här, utan alla ringar tillverkas från scratch. Bilderna är exempel på ringar vi gjort. Eventuella priser som står i rullistan är offerter till kunder som vi har ett pågående desigsamarbete med och gäller bara dem.

Vi garanterar att våra diamanter omfattas av Kimberly Processen, (avtal som har skapats för att stoppa diamanthandel i konfliktländer, så kallade blodsdiamanter)

Kontakta oss för personlig rådgåvning på 08-55110871 eller maila oss på info@familjesmycken.se. Har du möjlighet att komma förbi vår ateljé i Midsommarkransen (Stockholm) hjälper vi dig gärna på plats. Men maila gärna först för att boka tid!

Personlig gravyr:
Vi kan gravera på både insidan, utsidan och på kanten på din ring.

Ringstorlek:
Vi hjälper dig gärna att prova ut din storlek.

Material:
925 silver, 18K rödguld, 18K vitguld.


Design och tillverkning av smycken: Schmidt & TimóteoRecensioner
Fantastiskt fin ring och enormt varmt och fint bemötande.


Smycken
Information
Få hjälp