Produkten har blivit tillagd i varukorgen
Pytteliten Silverklimp XS - Den perfekta presenten till dop, födelsedag, student! Urgullig silverberlock med bokstav eller symbol. Fin och personlig studentpresent! Silverklimp XS -supersöt liten bokstavsberlock Silverklimp XS - 4 pyttesmå bokstavsberlocker (som symboliserar barnen) i silver samlade på en 50cm lång pansarkedja. Xs silverklimp tillsamman med storlek Liten Silverklimp Liten, Mellan, XS, Sweetheart, Namnhjärta i jämförelse med varandra.

Silverklimp XS

850 kr

Var vänlig ange följande:
Handgjort - tillverkas efter beställning
Finns ej i lagret
.
Finns ej i lagret

Produktbeskrivning

Silverklimp XS är den minsta Silverklimp vi kan tillverka och fortfarande personifiera den med en bokstav eller en symbol. 
Lanserades på vintern 2024 som ett komplement till tidigare storlekar på Silverklimp. På sista bilderna ser du XS (5mm) bredvid Liten (ca 11mm) och Mellanstor (ca 15) Silverklimp.

Det är en liten handgjord berlock i massivt silver och mäter ca 5mm i diameter.De blir lite olika i tjocklek. Den bokstav du väljer stämplas för hand med 1,5mm hög bokstavsstämpel. En liten men väldigt betydelsefull detalj. Viss ocentrering på bokstäver förekommer eftersom bokstaven placeras och stämplas för hand och blir därför inte helt exakt. Detta speglar att berlocken är gjord helt för hand och att alla blir unika. Det levande uttrycket detta ger passar perfekt på denna organiska form.  
Silverklimp XS tillverkas av återvunnet 925 silver, och de smälts och smids en åt gången vilket ger en fin variation, men de får alla samma behagliga form. Alla blir helt unika om du köper flera.

OBS!
Kedja ingår ej men kan köpas här! 

Gravyrinfo: 
Det går att välja till en bokstav på baksidan också, men den köps i så fall seperat under produkten "Extra gravyr - Guldklimp, Silverklimp..." Du hittar rubriken Extra gravyr i menyn.
 

Symboler: 
Vi har symbolerna hjärta, stjärna och tass i liten storlek att erbjuda också, om du vill ha symbol istället för bokstav. Skriv det i gravyrrutan i så fall.

Material:
Silver 925 

Storlek:
OBS! Dessa berlocker är PYTTESMÅ. På närbilder kan man få uppfattningen att de är större och tjockare än vad de är i verkligheten. Titta på en linjal hur litet 5mm är för att få bättre storleksuppfattning. 


Vikt:
Berlocken väger ca 0,4g

Övrigt:
Öglan för upphängning har en innerdiameter på ca 3,4mm.


Form och tillverkning: Schmidt & Timóteo
 Medelbetyg 5/5 baserat på 3 st röster.
Mycket fint och välgjort smycket. Har använt det som ensamt smycke i halskedja men då känns det lite pluttigt.
Nöjd igen ❤️
Rekommenderade tillbehör till denna produkt


Smycken
Information
Få hjälp