Produkten har blivit tillagd i varukorgen
Guldklimp 18k vitguld - ett lyxigt namnsmycke i hög kvalitet! Följ tillverklningen i sociala medier! Guldklimpar i vitguld i stl liten med barnens namn! Vackert smycke till mamma! Unika och välgjorda namnsmycken i vitguld Guldklimp vitguld Mellanstor med en Sweetheart bredvid Guldklimp i vitguld (mellanstor) med barnets namn. Här på en rundankarkedja i 18k vitguld. Mellanstor Guldklimp i 18k vitguld. Bär med dig dem du älskar i ett vackert namnsmycke i massivt vitguld. Guldklimp Vitguld - vackraste av namnsmycken i äkta 18K vitguld Liten Guldklimp i vitguld med bokstav - smakfullt och personligt! Guldklimp finaste av namnsmycken i äkta 18K vitguld Guldklimp Vitguld 18K Namnsmycke i vitguld personligt och unikt - Guldklimp Mellan Mellanstor Guldklimp i 18k vitguld

Guldklimp 18K Vitguld

4 390 kr
Välj storlek här!
Välj till en kedja här!

Var vänlig ange följande:
Handgjort - tillverkas efter beställning
Finns ej i lagret
.
Finns ej i lagret

Produktbeskrivning

Guldklimp - Vitguld är ett namnhalsband för alla som älskar vitguld och gillar favoriten Guldklimp. 
Det är en ljuvlig liten handgjord berlock i massivt 18K vitguld som finns i tre storlekar: liten, mellan och stor. De är ca 9-10 mm, 12 mm och 14 mm i diameter (med viss variation i form). Det namn eller ord du väljer stämplas för hand med 1mm höga bokstäver (det är smått). Varje berlock görs av återvunnet guld och de smälts och smids en och en för hand vilket gör att ingen berlock är den andra helt lik, men alla har samma sköna mjuka form. Det ger en fin variation om du köper flera berlocker!

Gravyr på baksidan:
Du kan köpa till extra gravyr på baksidan, t.ex. ett datum under rubriken Extra gravyr i vänstermenyn eller klicka här! Du kan där välja stämplad gravyr (samma teknink som på framsidan) eller maskingravyr (som är exakt rak och grundare).

OBS!
Kedja ingår ej, men vi har två olika modeller av vitguldskedjor i längd 45cm att välja till ovan. Andra modeller, längder och tjocklekar kan köpas här!

Gravyr på de olika storlekarna: 
Liten Guldklimp: Max 6 tecken får plats på den lilla storleken som är ca 8-10mm i diameter.
Mellan Guldklimp: Max 8 tecken (eller 6 tecken per rad på två rader) får plats på mellanstorleken som är ca 12mm (Mellan syns på modellbild) 
Stor Guldklimp: max 10 tecken på en rad (eller ca 6-7 tecken per rad vid tre rader) på stora storleken som är ca 14mm i diameter. 
Vill du ha ett längre ord eller namn kontakta oss på info@familjesmycken.se så kan vi se vad vi kan göra. Vi har symboler; hjärta, diamant, fyrklöver och stjärna att stämpla också om du vill ha symbol istället för ord/namn.

Material: 
18K vitguld

Storlek:
OBS! ALLA 3 storlekarna är små. På närbilderna kan man få uppfattningen att de är större och tjockare än vad de är i verkligheten. Titta på modellbild eller mät på en linjal, för att få rätt storleksuppfattning!
 
Olika storlekar på Guldklimp finns att välja i rullistan ovan. De varierar lite i diameter beroende på hur mycket vi smider ut materialet, men vi eftersträvar måtten angivna ovan. Vill du ha en tjockare Guldklimp ska du välja en större storlek och be oss att inte smida ut berlocken mer än nödvändigt för att namnet ska få plats. Om du bara vill ha en bokstav eller ett namn på 3-4 bokstäver så finns möjlighet att få även Lilla storleken något bulligare. Säg till i så fall!

Vikt:
Det kan skilja någon tiondels gram på det färdiga smycket eftersom de kan kräva olika mycket slipning (vilket avverkar material) men när vi till en början smälter ner guldet utgår vi alltid från följande mängder; 
Liten: 1,2g, Mellan: 2,4g Stor: 3,6g  

Upphängningsöglan är 5mm i diameter i yttermått, och 3,4mm i innerdiameter.

Övrigt:
Det finns också en pytteliten variant på guldklimp (5mm) och den heter XS. Kika på den här!


Design och tillverkning: Schmidt & Timóteo
 Medelbetyg 5/5 baserat på 5 st röster.
Stilrent!
Så fint hängsmycken som är tidlöst. Jag använder det ihop med en tidigare beställd guldklimp från er och får alltid så fina kommentarer om mitt fina smycke! Tack för att ni är så duktiga. ❤️
Superfina, det blir ett unikt personligt och unikt smycken.
Rekommenderade tillbehör till denna produkt


Smycken
Information
Få hjälp