Produkten har blivit tillagd i varukorgen
Guldklimp XS i vitguld och rödguld. Urgullig guldberlock med bokstav tass, hjärta eller stjärna. Guldklimp XS - en handtillverkad massiv berlock i 18k rödguld med bokstav. Tillverkas efter beställning. Snabb leverans! Guldklimp XS vitguld är en väldigt liten och söt bullig berlock som vi stämplar din bokstav på. Guldklimp Silverklimp XS - pytteliten söt bokstavsberlock! Guldklimp XS med en liten tass på. Bär med dig en symbol för din hund eller katt på ett vackert guldhalsband. Handgjort och unik Smälter guld och tillverkar Guldklimp XS Lilla Guldklimp XS på halsen på en 45cm lång ankarkedja 1,0mm. 4st SX Guldklimp på halsen. 45cm rund ankarkedja. Guldklimp XS är en pytteliten berlock med bokstav i massivt 18k guld. Endast 5mm! Vacker doppresent! På bilden syns också större Personliga vitguldsberlocker i olika storlekar. Guldklimp XS och andra 18k namnsmycken och bokstavssmycken. Handgjort i Stockhol

Guldklimp XS

2 890 kr
Välj rödguld eller vitguld!

Var vänlig ange följande:
Handgjort - tillverkas efter beställning
Finns ej i lagret
.
Finns ej i lagret

Produktbeskrivning

Guldklimp XSden minsta Guldklimp vi kan göra och fortfarande personifiera den med en bokstav eller en symbol. Lanserades vintern 2024 som ett komplement till de större storlekarna av smycket Guldklimp.

Det är en liten handgjord berlock i massivt 18K guld och mäter ca 5mm i diameter och är ca 1,6mm tjock. Den bokstav du väljer stämplas med 1,5mm´s bokstavsstämpel. En liten men betydelsefull detalj.
Viss ocentrering på bokstäver förekommer eftersom bokstaven placeras och stämplas för hand och blir därför inte helt exakt. Detta speglar att berlocken är gjord helt för hand och att alla blir unika. Det levande uttrycket detta ger passar perfekt på denna organiska form. 
Guldberlocken XS tillverkas av återvunnet 18k rödguld eller vitguld, och de smälts och smids en åt gången vilket ger en fin variation då ingen berlock blir den andra helt lik, men de får alla samma behagliga form. Alla blir helt unika vilket ger en fin variation om du köper flera. Blanda gärna både guld och silver!

OBS!
Kedja ingår ej men kan köpas här! 

Gravyrinfo: 
Det går att välja till en bokstav på baksidan också, men den köps i så fall seperat under produkten "Extra gravyr - Guldklimp, Silverklimp..." Du hittar rubriken Extra gravyr i menyn.
 

Symboler: 
Vi har symbolerna hjärta, stjärna och tass i liten storlek att erbjuda också, om du vill ha symbol istället för bokstav. Skriv det i gravyrrutan i så fall.

Material:
18K rödguld eller 18k vitguld.

Storlek:
OBS! XS berlocken är PYTTELITEN! Den är ca 5mm i diameter och ca 1,6mm tjock. På närbilderna kan man få uppfattningen att de är större och tjockare än vad de är i verkligheten. Titta på en linjal hur mycket 5mm är för att få bättre storleksuppfattning. På sista fotografierna kan du se XS rödguld bredvid de olika standardstorlekarna på Guldklimp (stor, mellan, liten) och sedan XS vitguld bredvid andra vitguldsberlocker som Guldklimp (liten & mellan), Miini 18k (7,5mm), Little star, Sweetheart, Trådhjärta.


Vikt:
Vikterna på den färdiga XS-berlocken kan variera en tiondels gram (pga att vissa gulderlocker behöver slipas mer än andra för att få en fin yta) men mängden guld vi väger upp och smälter till XS är alltid 0,5g och sedan tillkommer de två handgjorda guldöglorna. Men efter materialsvinn vid bearbetning (filning, slipning) så brukar de till slut landa på ca 0,5-0,6g.

Övrigt:
Öglan för upphängning har en innerdiameter på ca 3,4mm. Det är samma ögla som vi använder till alla våra Guldklimpar. Om du önskar en mindre så går det att ordna, men leveranstiden kan bli något längre. Säg till i så fall!


Form och tillverkning: Schmidt & Timóteo
Modellfoton: Klara SchmidtMedelbetyg 5/5 baserat på 3 st röster.
Trevligt och lättsamt smycke att bära passar alla.
Litet med STOR känsla i!
Jättegulligt hänge! Passar perfekt till en tunnkedja. Jag köpte utan bokstav.
Rekommenderade tillbehör till denna produkt


Smycken
Information
Få hjälp