Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Storleksändring av ring

800 kr
Välj vilken sorts ändring du vill göra!

Var vänlig ange följande:
Handgjort - tillverkas efter beställning
Finns ej i lagret
.
Finns ej i lagret

Produktbeskrivning

Förstoring av ring? Förminskning av ring? 
Om du skulle behöva göra en storleksändring på din Namnring eller någon annan ring som du köpt av oss, så kan vi hjälpa dig med det. 

Steg 1 och det viktigaste innan vi påbörjar en ändring är att veta vilken storlek vi ska ändra till. "Bara lite" är tyvärr inget vi kan gå på, utan vi behöver veta storlek. Om du inte vet så har vi en liten instruktions-Story på vår profilsida på i Instagram där du kan kika. Men det bästa är att få ringstorleken du behöver utprovad. Om du inte kan komma hit, gå till en butik och fråga, det kan kosta en liten slant men det är det värt jämfört med att vi ändrar en gång men att det fortfarande är fel storlek och du måste skicka in ringen på nytt.

Steg 2 maila oss information (till info@familjesmycken.se) om vilken ring du har (silver eller guld) och hur mycket du vill förstora eller förminska ringen. Då får du svar på om det går och vad det kostar och vilket alternativ du ska beställa.

Steg 3 gör din beställning här enligt överenskommelse och skicka in din ring (eller kom och lämna in den) tillsammans med en lapp med ditt nya ordernummer så vi kan koppla ihop ringen med rätt order när den kommer in. Vad rädd om din ring och packa den väl! Du ansvarar för att den tills den når oss.

Det kostar olika mycket beroende på VILKEN RING det är och beroende på HUR MYCKET ringen ska ändras, detta beror på att små ändringar kan göras mycket fortare än ändringar på hela storlekar där det ofta innebär att ringen måste bearbetas mycket och lödas om. 

Smycken
Information
Få hjälp