Produkten har blivit tillagd i varukorgen
Mitt Namn 18K Vitguld - En handgjord vitguldberlock med personlig gravyr Mitt Namn Vitguld 10mm med en Sweetheart i vitguld - Lyxig pushpresent! Min Bokstav i 18k vitguld är en vitguldsberlock som tillverkas för hand efter beställning. Bokstavsberlock i vitguld 10mm. Mitt Namn 18K Vitguld - En handgjord vitguldberlock med personlig gravyr Mitt Namn 18K Vitguld 10mm på en 45cm spetsslipad ankarkedja i vitguld. Mitt Namn vitguld - äkta 18K vitguld rakt igenom. Handgjort och välgjort i Midsommarkransen! Guldberlock med bokstav i äkta 18k guld

Mitt namn 18K - Vitguld

4 100 kr
Välj storlek på berlock!
Välj gravyrmängd!
Köp till halskedja här!

Var vänlig ange följande:
Handgjort - tillverkas efter beställning
Finns ej i lagret
.
Finns ej i lagret

Produktbeskrivning

Mitt namn18K - vitguld är en stilren berlock i äkta 18k vitguld.
Ett smycke som håller hela livet! Den kan beställas i 2 olika storlekar. Valet gör du i rullistan ovan. Där väljer du också gravyrmängd på guldberlocken. Du kan välja namngravyr på framsidan och ett födelsedatum eller ytterligare namn på baksidan. Läs nedan vad som får plats på respektive storlek! Namnberlocken är vacker som solitär på en kedja men passar såklart att kombinera med våra andra berlocker i guld, silver och med stenar och pärlor! 

Gravyr: 
Ange namnet/namnen du vill få graverat gravyrrutan! 
10mm rymmer 1 namn på 6 bokstäver alternativt 2 namn på 4 bokstäver.
12mm rymmer 1 namn på 8 bokstäver alternativt 2 namn på 6 bokstäver.
Om du har valt gravyr på baksidan skriv det i rutan för gravyr på baksidan!

OBS!
Kedja ingår inte. Du kan här ovan köpa till den vackra Spetsslipade ankarkedjan (som syns på bild) i 45cm´s längd. Andra vitguldskedjor kan köpas separat på produktsidan Guldkedjor 18K vitguld. Där finns olika modeller och längder att köpa. Önskar du annan längd eller modell än det som finns att välja, skicka ett mail till oss så får du offert på det du önskar. (Vi har inget lager på guldkedjor, men kan beställa hem.)

Storlekar på belocken: 
Mitt Namn finns i storlekarna 10 mm och 12mm i diameter.

Tjocklek: 
0,8mm.

Material:
18K vitguld 

Öglans storlek: 
ca 3,4mm i innerdiameter 

Övrigt:
På halsbilden syns en 10mm´s berlock på en 45cm lång spetsslipad ankarkedja i vitguld. 

Önskar du en annan storlek eller tjocklek på berlocken, så går det att Specialbeställa, maila oss dina önskemål så får du offert. info@familjesmycken.se


Design och tillverkning: Schmidt & TimóteoMedelbetyg 5/5 baserat på 2 st röster.
Fantastiskt fin
Superfina berlocker som Klara sett till att gravera enligt mina önskemål och design. Är supernöjd och älskar mina vackra smycken. Kommer definitivt att återkomma till att köpa fler smycken här.
Rekommenderade tillbehör till denna produkt


Smycken
Information
Få hjälp