Produkten har blivit tillagd i varukorgen
Budskapsring Namnring i silvertråd. Personlig och charmig! Budskapsringar med personligt val av gravyr! Namnring eller budskapsring i silver Handgjort och välgjort i Midsommarkransen. Familjesmyckens ringar.

Budskapsring/Namnring silver

1 400 kr
Välj ringstorlek!

Var vänlig ange följande:
Handgjort - tillverkas efter beställning
Finns ej i lagret
.
Finns ej i lagret

Produktbeskrivning

Budskapsring/Namnring är en personligt graverad silverring där namnen eller budskapet som stämplas bildar ett snyggt mönster på ytan. Texten syns inte tydligt för en betraktare, men den är där för bäraren och är fullt läsbar på närmare håll. Ringen är handgjord och alla bokstäver stämplas en och en för hand vilket gör att texten blir lite ojämn och charmig. De små bokstäverna (endast 1mm höga) trycker vid stämpling ut materialet och de små ojämnheter som bildas försöker vi behålla för att det ger liv åt ringen. Ytan är lätt hamrad för att det glittrar fint.

Denna ring kan du med fördel bära många av eller kombinera med våra ringar Gnistra och Tiny. . 

Storlek:
Ringen tillverkas efter beställning i just din storlek (Om du vet exakt storlek du vill ha - fyll i din storlek i rutan där det efterfrågas) och med just ditt budskap eller med de namn som du vill ha. Du kan välja vilken storlek du vill när du gör denna skräddarsydda beställning.
Vet du inte vilken ringstorlek du har så kan du välja någon av de föreslagna storlekarna XS, S, M, L, XL i rullistan.
Har du en liten hand väljer du någon av XS eller S och har du en stor hand väljer du L eller XL. Troligtvis kommer ringen att passa på något finger.
Om den ändå blir fel i storlek så kan vi storleksändra ringen för 350kr, förutsatt att den skickas in till oss inom 14 dagar från leverans, men maila oss först för info om hur du går till väga. 

Budskap eller namn:
Valfri text på ca 30 tecken går bra. Med reservationen att på små ringstorlekar är det inte säkert att ett långt budskap får plats.
Om du har en väldigt liten storlek och är osäker på om gravyren får plats kan du mejla oss och fråga! info@familjesmycken.se  Vi hjälper dig gärna!

Material:
925 silver


Design och tillverkning: Schmidt & TimóteoMedelbetyg 5/5 baserat på 7 st röster.
Jättefin ring. En present som inte överlämnats ännu.
Sötaste lilla fina ringen med mina barns namn som bara anar. Fiffigt! Jag är såå nöjd! 💗 Får bli fler, tänker jag…😉💕
Precis som jag ville ha den, är så nöjd! Diskret men ack så fin! Budskapet syns bara om man tittar noga, men man kan känna av de stämplade orden med fingret, som en liten påminnelse/hemlis som bara jag vet om. Tusen tack!
Så nöjd med denna ring som är en påminnelse av mina föräldrars födelse- och dödsår.
Är så otroligt nöjd över ringen. Så fin i sin enkelhet och diskret. Man har som en hemlighet fast den är synlig då man behöver titta lite närmare för att se att det finns text på den
Den är verkligen superfin!


Smycken
Information
Få hjälp