Produkten har blivit tillagd i varukorgen
Basic Gold 18K -stilrent namnsmycke i guld som görs för hand i vår ateljé i Midsommarkransen Basic gold är ett supersnyggt namnsmycke i guld som passar både killar och män! Basic Gold - Snyggaste namnsmycket i guld! Basic Gold -namnsmycke i äkta 18K guld Basic Gold 18K unisex namnsmycken stilrent namnsmycke i 18K guld

Basic Gold - 18K

6 690 kr
Välj gravyrmängd här!
Välj till en kedja här!

Var vänlig ange följande:
Handgjort - tillverkas efter beställning
Finns ej i lagret
.
Finns ej i lagret

Produktbeskrivning

Basic Gold är ett nätt halsband i snygg stilren design som passar både kvinnor, män och barn. Geometrins grundform i sin enkelhet är utgångspunkten till detta namnsmycke i 18K guld. Kedjan som du väljer att bära den på löper genom mitten av guldbrickan som på en lyckopeng.

Gravyr:
I priset ingår gravyr av på en sida av berlocken. Upp till ca 13 tecken får plats med den storleken gravyr som syns på bilderna. Men vi kan få plats med upp till 20 tecken inklusive mellanslag på en sida - fast då med mindre bokstäver. Vi krymper gravyrstorleken i så fall.
Det är vackert att gravera på båda sidorna, då berlocken inte har en given fram eller baksida. T.ex vid gravyr av ett namn kan man välja namn på framsidan och datum på baksidan, och vid gravyr av två namn kan man gravera ena barnets namn på ena sidan och sedan andra barnets namn på andra sidan. I rullistan ovan kan du göra ditt val av gravyrmängd. 

OBS! Vi graverar namn/ord exakt så som du skriver i gravyrtextrutan. Med versaler, gemener eller blandat. 

Storlek:
Diameter 16 mm, tjocklek 0,8mm

Kedja:
På denna produktsida kan du köpa till följande guldkedjor; Veneziakedja 0,55 x 0,55 mm eller Pansarkedja 0,9 x 0,55 mm. Båda är i 18K guld. Vill du ha en annan modell på guldkedja eller en annan längd så kan du köpa kedjan separat. Då väljer du "utan kedja" här och köper sedan modellen och längden du vill ha på produktsidan för Guldkedjor (finns under rubriken Guldsmycken). Tveka inte att höra av dig vid frågor till info@familjesmycken.se !

Material:
18K rödguld


Design och tillverkning: Schmidt & TimóteoMedelbetyg 5/5 baserat på 2 st röster.
Otroligt vakert arbete! Blev jättenöjd! Köpte det till min man, det var svårt att köpa nåt till en man men det passar jättebra :-)
Vackert och stilrent smycke. Ett riktigt fint hantverk. Mottagaren kommer bli mer än nöjd för presenten.
Rekommenderade tillbehör till denna produkt


Smycken
Information
Få hjälp