Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Armbandslänkar i silver

Här finns olika armbandslänkar att välja på. Alla kedjor är i 925 silver. De är fina som de är men du kan också välja till en personligt graverad berlock för att göra armbandet till ett unikt namnarmband eller budskapsarmband för dig eller den du vill ge den till. Se alla våra berlocker här! Om du köper en berlock till armbandet säg till hur du vill att vi monterar det på armbandet. Antingen sätter vi den i slutet av länken eller mitt på. Skriv detta i meddelanderutan i kassan! 

Längd: Du fyller själv i vilken längd du önskar på armbandet i rutan ovanför.

Ärtlänk: Vår vanligaste armbandskedja som som besttår av runda länkar. Denna är det smidigt att fästa berlocker i. Vi använder denna (2,5mm) till våra armband Mitt hjärta, Sign silver m.fl. Vi använder 2,5mm för hållbarhetens skull, men kan även beställa hem 2mm vid önskemål. Fin som den är eller gör den pesonlig genom att köpa en graverad berlock till. Se våra berlocker här!

Ankarkedja flackslipad 1,6mm:  En tunn ankarkedja som vi använder i våra Braceletters armband.  Fin som den är eller  gör den pesonlig genom att köpa en graverad berlock till.  Se våra berlocker här! I denna länk kan vi fästa en berlock så den inte löper längs kedjan om du skulle föredra det. Skriv det i så fall i meddelanderutan i kassan. Annars gör vi en större avslutningsring så att belocken inte glider av (om du köper en berlock till kedjan).

Ankarkedja flackslipad 2,5mm: En något kraftigare ankarkedja som vi använder till bla Mitt namn - herrarmband och Simplicity.

Pansarkedja 1,2 mm: Det här är vår tunnaste och mest diskreta kedja. Man ska tänka på att den inte utsätts för för stora påfrestningar så detta är inte en optimal dygnetrunt-kedja. På denna länk löper vald berlocken längs kedjan och vi avslutar armbandet med en lite större ring så att berlocker (om du väljer en berlock till) inte trillar av. Eller om du vill ha berlocken som avslutning så sätter vi den där. Säg till hur du vill ha det!

Pansarkedja 2mm: Samma paltta modell som ovan kedja men denna är lite kraftigare och mer hållbar. På denna länk löper berlocken (om du köper en berlock till) längs kedjan och vi avslutar armbandet med en lite större ring så att berlocker inte trillar av.

Kulkedja 3,0 mm:  En tjockare kulkedja som vi använder i armbandet Simplicity plexi -armband.


Design och tillverkning: Tivoli designTyvärr ingår inte denna produkt i vårt sortiment för tillfället.

Till butikens startsida »

Sitemap »
Medelbetyg 5/5 baserat på 4 st röster.
av
Jättefint armband med passande länk. Snygg att montera berlocker på!
av
Är jättenöjd! Tack för supersnabb service, älskar mitt armband!
av
av


Smycken
Information
Få hjälp