Produkten har blivit tillagd i varukorgen
Ärtlänk 2,5mm med små handgjorda Silverklimp XS och Guldklimp XS berlocker. Välj bokstavsberlocker till ditt armband! Superfint Berlockarmband med fasta berlocker som du väljer själv! Handgjort i Midsommarkransen i Stockholm! Silverarmband 4mm med berlocker som sitter! Handghjorda och fastlödda. Ett armband i bra kvalitet!

Armbandslänkar i silver

750 kr
Modell

Var vänlig ange följande:
Handgjort - tillverkas efter beställning
Finns ej i lagret
.
Finns ej i lagret

Produktbeskrivning

Här finns några olika modeller av armbandslänkar i rullistan att välja på. På första fotot syns Ärtlänk 2,5mm med supersöta berlockerna Silverklimp XS och Guldklimp SX (som köps separat) och på bild 2 och 3 syns Ärtlänk 4mm med fastlödda berlocker.

Alla kedjor du väljer på denna produktsida är i 925 silver och vi löder dem i precis den längd du önskar. Och alla bär vår tag med våra stämplar någonstans på armbandet (oftast dinglande i slutet på kedjan, men kan också sitta vid karbinhaken). De är fina som de är i basutförandet, men du kan också välja till en personligt graverad berlock för att göra armbandet till ett unikt namnarmband eller budskapsarmband för dig eller den du vill ge den till. Se alla våra berlocker här! Om du köper en berlock till armbandet säg till hur du vill att vi monterar det på armbandet. Antingen sätter vi den i slutet av länken eller mitt på. Skriv detta i meddelanderutan i kassan! 

Längd:
OBS! Du fyller själv i vilken längd du önskar på armbandet (om inte annat anges i rullistan).

Ärtlänk:
Ärtlänk är en av våra vanligaste armbandskedjor som som består av runda länkar. Denna är det smidigt att fästa berlocker i om ni vill att vi ska fästa silverberlocker som ska sitta fast i kedjan. Vi använder 2,5mm tjock ärtlänk till våra armband Mitt hjärta, Sign silver m.fl. Vi använder 2,5mm för hållbarhetens skull. En också väldigt vacker länk är den tunnare ärtlänken som är 2mm. Den har vi till armbandet Have a little faith. På den monteras berlocker så att de glider på kedjan, eftersom länkarna är för små för att sätta berlockerna i. Ärtlänk 4mm passar väldigt bra om du vill löda på lite större berlocker som Silverklimp, Mitt namn, Silverhjärta och liknande berlocker (Se bild 2!)
De är fina som de är i basutförande, men kan göras personliga genom att köpa en graverad berlock till. Se våra berlocker här! Om du köper en berlock till som du vill få monterad - skriv det i meddelanderutan i kassan!

Ankarkedja flackslipad 1,6mm:  
En tunn ankarkedja som vi använder i våra Braceletters armband.  Fin och lite glittrig tack vare facetterna. I denna länk kan vi fästa en berlock så den sitter på plats i kedjan om du skulle föredra det. Skriv det i så fall i meddelanderutan i kassan. Annars gör vi en större avslutningsring så att belocken inte glider av (om du köper en berlock till kedjan).

Ankarkedja flackslipad 2,5mm:
En något kraftigare ankarkedja som vi använder till bla Mitt namn - herrarmband och Simplicity. Väldigt hållbar och snygg kedja.

Ankarkejda 4,2mm:
En kraftig flackslipad ankarkedja som trots slipningen ger ett mjukt och rundat intryck. Ange vilken längd du vill ha i textrutan! Obs! Våra standardberlocker i webbutiken kan ej träs på denna kraftiga länk utan måste i så fall monteras med extra stor ring eller sättas fast i länken.

Pansarkedja 1,2 mm:
Det här är vår tunnaste och mest diskreta kedja. Man ska tänka på att den inte ska utsättas för för stora påfrestningar, så detta är inte en optimal dygnetrunt-kedja. På denna länk löper vald berlocken längs kedjan och vi avslutar armbandet med en lite större ring så att berlocker (om du väljer en berlock till) inte trillar av. Eller om du vill ha berlocken som avslutning så sätter vi den där. Säg till hur du vill ha det!

Pansarkedja 2,4mm:
Samma paltta modell som ovan kedja men denna är kraftigare och mer hållbar. På denna länk löper berlocken (om du köper en berlock till) längs kedjan och vi avslutar armbandet med en lite större ring så att berlocker inte trillar av.

Pansarkedja 4,2mm:
En krafitg länk som är följsam och skön på handleden. Våra standardöglor på silverberlocker i webbutiken kan EJ träs på denna kedja. Kontakta oss om du vill få berlocker monterade. Skriv i textrutan vilken längd du önskar!

Kulkedja 3,0 mm: 
En tjockare kulkedja. Kontakta oss om du vill få berlocker monterade på denna!

Övrigt:
Vi beklagar att vi inte har bilder på alla kedjor på denna produktsida ännu. Hör av dig till oss via DM eller mejl och säg vilken länk du vill se så skickar vi bild på den till dig.
Om du är ute efter en vristlänk, så kan vi fixa det också. Maila oss så får du info om hur du ska göra vid beställning.


Design och tillverkning: Schmidt & TimóteoMedelbetyg 5/5 baserat på 6 st röster.
Armbandet blev så fint. Hjärtat är ett minne från min mamma det blev ett modernt smycke att bära varje dag.💕
Jättefint armband med passande länk. Snygg att montera berlocker på!
Är jättenöjd! Tack för supersnabb service, älskar mitt armband!
Se fler recensioner...
Rekommenderade tillbehör till denna produkt


Smycken
Information
Få hjälp